Anabel Pantoja ha acceptat el repte de Kiko Hernández i està seguint el 'Plan Pantoja'

Anabel Pantoja s’aprima un quilo en una setmana gràcies al 'Plan Pantoja'

La cosina de Kiko Rivera ha mostrat aquesta setmana els primers resultats del 'Plan Pantoja', el qual inclou sessions de 'coaching', entrenament físic i estilisme

La col·laboradora de 'Sálvame', Anabel Pantoja, fa menys d’un mes que va acceptar el desafiament del seu company de plató Kiko Hernández de sotmetre’s a un pla de canvi d’hàbits. Aquest moment es va produir quan va finalitzar el conegut 'Desafío Borrego' que estava duent a terme Carmen Borrego, germana de Terelu Campos, amb l’objectiu d’aprimar-se.

En tan sols dues setmanes, la neboda d’Isabel Pantoja ha hagut d’incorporar a la seva rutina diària tota mena d’activitats, com ara sessions de 'coaching' amb la psicòloga Cristina Soria i sessions d’entrenament amb Pepi,  una culturista a qui han batejat amb el nom de 'Pepitator'.

 

Un desafiament estètic, físic i psicològic

El passat 12 de març, durant el programa de 'Telecinco' presentat per Paz Padilla, va fer-se referència nombroses vegades a aquest repte que han anomenat 'Plan Pantoja'. Un dels primers canvis més immediats i visibles ha estat el canvi de 'look' d’Anabel Pantoja, fruit de l’estilista Manuel Zamorano i del seu equip.

Va ser estrany per a la neboda d’Isabel Pantoja el fet d’haver de vestir amb colors que fins ara no estaven dins el seu armari: un pantaló ample vermell i una camiseta rosa. Un 'look' molt més casual que s’allunya molt del que la col·laboradora sol portar a la feina.

El públic també va poder intervenir en aquesta primera impressió, i va comprovar com havia anat la sessió de 'coaching' juntament amb Cristina Soria, qui va voler que Anabel parlés sobre la càrrega que suposa portar el cognom de Pantoja: «Per a mi no és cap pes, simplement em preocupo perquè tot estigui bé, em surt sol».

Anabel Pantoja ha aprimat gairebé un quilo durant la segona setmana del 'Plan Pantoja'
Anabel Pantoja ha aprimat gairebé un quilo durant la segona setmana del 'Plan Pantoja' | TELECINCO

 

El seu entrenament físic sota les ordres de Pepi va ser emesa al final del programa, i va ser sens dubte la part més difícil. Anabel Pantoja va haver de seguir la taula de peses preparada per la culturista per obtenir el resultat desitjat com més aviat millor,  com ara endurir les parts del cos que amb la pèrdua del pes han quedat 'flàccides'.

Ha perdut 800 grams de pes

Un cop acabada l’etapa d’exercici físic, arribava el moment de la veritat: pujar a la bàscula per comprovar si l’entrenament i els canvis d’hàbit havien tingut alguna repercussió. 'Basculina', tal com l’anomenen a 'Sálvame', va revelar que Anabel Pantoja s’havia aprimat 800 grams aquesta última setmana.

Molt satisfeta pel resultat obtingut,  la col·laboradora va abraçar els seus companys de plató i va expressar la seva felicitat  per saber que tot l’esforç invertit estava tenint la seva recompensa.

A més a més, la cosina de Kiko Rivera passava així una bona tarda de col·laboració a 'Sálvame' i no va haver de pal·liar amb les crítiques que a vegades li plouen per alguns comportaments inadequats de la seva tieta o la seva cosina.

No obstant això, sembla que últimament Anabel Pantoja té com a prioritat la millora del seu aspecte físic, i a principis de la setmana ens va arribar la notícia que havia tornat a passar pel quiròfan, aquesta vegada per dissimular les ulleres i eliminar les estries. Mentre procura dedicar-se més temps a cuidar-se, nosaltres podrem seguir tant els canvis com els esforços que realitzarà en les pròximes setmanes.