Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Diego Matamoros.

Diego Matamoros parla sobre la suposada infidelitat de Makoke

El fill de Kiko Matamoros ha assenyalat que la malaguenya va mantenir una relació paral·lela amb el seu amant durant anys

Nou episodi del serial que enfronta des de fa setmanes a Kiko Matamoros i Makoke. El fill del col·laborador, Diego, va assistir al plató de ‘Sábado Deluxe’ per aportar informació nova sobre els motius de la separació de la parella. Un dels temes que va deixar més sorprès al públic i als col·laboradors del programa de Telecinco va ser l’afirmació que Makoke hauria enganyat a Kiko durant anys amb un mateix amant, una situació que Matamoros no va arribar a perdonar mai a la que era la seva parella.

  • També et pot interessar: Kiko Matamoros dona per perduda la relació amb la seva filla

Un possible embaràs amb el seu amant

Diego Matamoros
Diego Matamoros va acusar Makoke d'una infidelitat durant anys | Telecinco  

De fet, Diego va donar detalls més concrets sobre la infidelitat de Makoke i va dir que la malaguenya no tenia cura a l’hora de mantenir relacions sexuals amb el seu amant i, per aquest motiu, es va quedar embarassada. Segons el convidat del programa, Matamoros va arribar a dubtar si ell era el pare o no.

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

D’altra banda, Diego va deixar clara la seva opinió sobre la malaguenya, a la qual va titllar de no tenir vergonya i de protagonitzar escenes molt fortes. «En una ocasió va arribar a escopir a la meva mare», va recordar. A més, el fill del col·laborador va donar a conèixer els suposats enfrontaments diaris que es vivien a la casa de Kiko i Makoke.

«És una bruixa»

Una altra de les situacions que Diego va comentar per justificar la poca simpatia que li generava Makoke, va ser en relació amb la filla petita que Kiko té amb Marina Flores. En aquest sentit, va explicar que la malaguenya volia fer creure al que era la seva parella que no era d’ell i es va negar a què li pagués la universitat. «És una bruixa, sempre ha volgut distanciar a un pare dels seus fills».

Durant l’emissió del programa, Kiko va trucar per desmentir tot el que havia dit el seu fill. Primer va començar la seva intervenció rient-se de la situació però, finalment, es va mostrar enfadat i va acabar tallant la connexió telefònica de manera sobtada. Davant d’aquesta reacció, Diego va afirmar que «Kiko ha perdut el cap, aquest home ja no és el que era fa anys».

  • Notícia relacionada: Makoke arremet contra Kiko Matamoros per la seva actual relació