Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge d'Asraf Beno i Isa Pantoja

Asraf parla per primera vegada sobre els aldarulls en una discoteca

La parella d’Isa Pantoja, que va necessitar més de deu punts de sutura, va negar que els fets es produïssin per la seva gelosia

 

Aquest passat cap de setmana, Isa Pantoja i Asraf van acabar la nit a les urgències d’un hospital de Madrid, ja que el jove es va veure involucrat en una baralla en una discoteca. A causa d’aquests aldarulls, Asraf va necessitar més de deu punts de sutura a la cara.

Segons expliquen alguns testimonis que estaven a la discoteca en aquell mateix moment, tot va ser un malentès que va causar que un noi, proper al grup d’amics de la seva parella, li estampés un got de vidre a la cara d’Asraf, que li va causar un gran tall entre el front i el nas,

Tot i la versió d’aquests testimonis, el polèmic Rafa Mora assegura que tot va succeir perquè un noi havia parlat amb la filla d’Isabel Pantoja i ell va decidir donar-li una empenta i llençar-li una copa per sobre, provocat per un atac de gelosia.

Asraf parla per primera vegada

Tot i que Isa Pantoja no ha donat cap detall de què va passar a la discoteca i ha preferit mantenir-se al marge de la polèmica, Asraf sí que ho ha fet, i ha contestat la trucada del programa ‘Sálvame’ per explicar la seva versió dels fets.

El jove ha aprofitat per desmentir la versió que va donar el col·laborador del programa, Rafa Mora: «Jo mai em barallo, ni busco baralles. La versió que ha donat el senyor Rafa Mora és totalment mentida».

Asraf ha continuat dient que «em fa molta gràcia perquè s’està parlant de ximpleries i diga-li a Rafa Mora que, si no ha estat i parlen testimonis que no han estat, llavors és normal que li expliquin això. Va molt allí i li donen reservats... És normal que defensi la discoteca.  Si necessita fer-los la pilota perquè li donin més reservats, que continuï dient mentides».

Desmenteix la versió de Rafa Mora

Asraf ha desmentit a Rafa Mora
Asraf ha desmentit a Rafa Mora | TELECINCO

 

D’aquesta manera, Asraf es va centrar més a atacar al col·laborador del programa per les seves declaracions que no pas a explicar la seva versió dels fets, i advertia a Rafa Mora: «Que no es posi més en aquestes coses perquè té denúncies i diverses coses. Per aquestes ximpleries ell està allí, que si no, no pinta res». A més, la parella de Chabelita va llençar una oferta, en directe, a la direcció del programa: «Porteu-me un dia al programa i el poso fi».

La versió d’Anuar

Qui també ha estat entrevistat pel mateix programa ha estat el germà d’Asraf, Anuar, qui ha assegurat que el que va passar a la discoteca no va ser per un tema de gelosia, tot i reconèixer que ell no hi era present. Així doncs, Anuar ha explicat que «Asraf va anar a defensar a un amic seu perquè els porters de la discoteca el feien fora i ell va dir: ‘escolta, que és amic meu’ i ja va passar tot allò...».