ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma gairebé 20.000 nous contagis i 401 defuncions més per coronavirus

La reaparició televisiva d'Isabel Pantoja, més a prop que mai

S'especula amb la possibilitat que la cantant reaparegui a la televisió per participar en algun programa

Isabel Pantoja pensa en diverses possibilitats per tornar a la televisió
Isabel Pantoja pensa en diverses possibilitats per tornar a la televisió | CatalunyaDiari.cat

El retir d’Isabel Pantoja del focus mediàtic sembla que està arribant al seu final. Després de passar una època a presó, s’havia reclòs a Cantora apartada dels mitjans i amb prou feines es deixava veure pel carrer. A poc a poc però, la ‘tonadillera’ comença a treure el cap de sota l'ala i torna a renéixer com l'au fènix; últimament es comença a deixar veure més en públic, i durant els últims temps, ha protagonitzat alguna aparició sonada, com quan va entrar per telèfon a ‘Sálvame’ per defensar la seva filla, o en la seva última aparició mediàtica en motiu de l’aniversari del seu nét Alberto, en la qual inclús es va dignar a fer unes declaracions als mitjans.

La cantant està més activa que mai. Si fa poc transcendia que Pantoja abandonaria Cantora i es traslladaria a viure a Madrid, després d’aquest canvi de vida radical, han sorgit rumors que estaria a punt de realitzar una aparició televisiva que coparia les portades de tots els mitjans.

 

Isabel Pantoja podria reaparèixer a Telecinco
Isabel Pantoja podria reaparèixer a Telecinco | CatalunyaDiari.cat

Les quinieles parlen de 'Talent Show' o Bertín Osborne

Les especulacions parlen sobre la possibilitat que participi en un 'Talent Show' musical o bé que la seva reaparició seria mitjançant una entrevista sincera dins el programa de Bertín Osborne ‘Mi casa es la tuya’. El que tindria clar la ‘tonadillera’ és que no vol reaparèixer en un programa dedicat al cor. 

 

Les negociacions encara estan sobre la taula, però Paolo Vasile està molt capficat i vol que Isabel Pantoja reaparegui a Mediaset, així que tot sembla indicar que li estaria oferint una xifra milionària que a la cantant li seria difícil rebutjar, a causa dels seus problemes financers.

Tampoc s'ha de descartar la idea que Isabel Pantoja es planti en el plató del ‘reality’ ‘GH DÚO’ per rebre el seu fill quan surti de la casa; d’aquesta manera donaria suport al seu fill Kiko Rivera, i faria una aparició estel·lar en un programa de màxima audiència.

 

Una relació amor-odi amb Mediaset

La relació entre Mediaset i Isabel Pantoja fa anys que dura, i ha passat per diverses fases. Fa uns anys, tot anava com la seda entre la cantant i Telecinco, tant que fins i tot, Isabel Pantoja va donar les campanades d'any nou, acompanyada de Jorge Javier Vázquez.

 

Isabel Pantoja durant la seva visita a 'El Hormiguero' el 2018
Isabel Pantoja durant la seva visita a 'El Hormiguero' el 2018 | Antena 3

 

La relació però, es va deteriorar quan, en sortir de la presó, la ‘tonadillera’ va decidir concedir la seva primera entrevista al programa de la cadena rival ‘El Hormiguero’, cosa que no va agradar-li gens al presentador Jorge Javier Vázquez. Ara com ara però, tot fa indiciar que la reconciliació entre la Pantoja i la cadena, està més a prop que mai.

 


Comentaris

envia el comentari