Primer pla de Kiko Matamoros amb posat seriós

Diego Matamoros acusa Makoke del distanciament amb el seu pare

El fill del col·laborador va dir que la malaguenya els havia fet fora de casa i de la vida del seu pare

Si s’haguessin de triar uns protagonistes del panorama mediàtic durant les últimes setmanes, aquests serien Makoke i Kiko Matamoros. Des que la malaguenya va sortir de ‘GH Vip’, ha sigut el centre d’atenció de la premsa rosa, especialment per la seva ruptura amb Matamoros. En aquest context, s’han sumat nous personatges a la polèmica com Diego Matamoros, fill del col·laborador de ‘Sálvame’, que no veu amb bons ulls l’actuació de Makoke.

La poca simpatia que sent per l’exdona del seu pare, es va poder comprovar durant la darrera emissió de ‘Sábado Deluxe’. Diego es va asseure al plató del programa de Telecinco amb ganes de donar la seva versió sobre la relació que van mantenir Kiko i Makoke fent especial referència a l’actitud de la malaguenya.

Una ruptura o una victòria

Però la cosa no va quedar aquí, ja que el fill de Matamoros va fer noves declaracions als reporters de ‘Sálvame’. En concret, va manifestar que la ruptura entre el seu pare i Makoke «és una victòria». Tot i això, va afegir que la separació de la parella va ser perjudicial per a ell. «Finalment hem perdut nosaltres i ha guanyat ella. Makoke s’ha emportat el que ha volgut, ens ha fet fora de casa i de la vida del meu pare».

En aquest sentit, Diego va aprofitar l’ocasió per enviar aquest missatge al seu pare. «S’ha quedat sense dona, sense fills i hauria de recapacitar». A més, va matissar que la malaguenya «ens ha insultat, ens ha fet la vida impossible i ell ha sigut el ximple que ha cedit i ha intentat amagar aquesta mentida».

Portes tancades a la reconciliació

Kiko Matamoros y Diego Matamoros
Kiko Matamoros no va voler respondre als comentaris del seu fill | Telecinco

 

D’altra banda, la reportera de ‘Sálvame’ va preguntar al fill del col·laborador si veia viable una reconciliació amb el seu pare i ell va contestar això. «No crec que hi hagi mai més una reconciliació, estem molt distants, això ens ha separat moltíssim». Per la seva part, Kiko va escoltar les declaracions de Diego en directe i va reconèixer que tenia una mica de raó en les seves paraules però també va afegir que «no sap gestionar un discurs, es perd en el desenvolupament».

  • Notícia relacionada: Diego Matamoros sobre la seva germana Laura: és una «nena consentida»