Kiko Matamoros, enfonsat a ‘Sábado Deluxe’, adverteix Makoke: «Ha estat absolutament deslleial...»

El col·laborador de Telecinco va parlar a ‘Sálvame’ sobre l’enfrontament amb la seva exparella i va demanar disculpes a l’audiència del programa

Kiko Matamoros va anar a 'Sálvame' per aclarir algunes coses
Kiko Matamoros va anar a 'Sálvame' per aclarir algunes coses | TELECINCO

Kiko Matamoros va aprofitar el seu espai del programa Sálvame’, ‘El club del espectador’, per parlar de l’enfrontament que va protagonitzar amb la seva exparella Makoke uns dies abans. El col·laborador de Telecinco va aclarir la seva polèmica intervenció durant el programa i va demanar disculpes.

Kiko Matamoros, decebut amb el seu comportament davant les càmeres

Després dels insults i desqualificacions que es van dirigir l’un a l’altre Kiko, tots dos s’han mostrat penedits i decebuts pel seu comportament durant l’entrevista al ‘Sábado Deluxe'. Per una banda, Makoke ha mostrat el seu malestar als col·laboradors del programa, i per l’altra, Kiko ha aprofitat el seu espai del programa ‘Sálvame’ per puntualitzar alguns aspectes i fer-li saber a Paz Padilla la seva opinió: «Vinc a aclarir les ximpleries que es van dir aquí sense cap fonament ni coneixement de dret, perquè es diuen coses que són tremendes, i ho dic bàsicament per l’espectador».

Kiko va voler deixar clara la seva postura en l'enfrontament amb Makoke
Kiko va voler deixar clara la seva postura en l'enfrontament amb Makoke | TELECINCO

 

Kiko va admetre que hauria d’haver actuat d’una altra manera, conscient del mal que ha pogut causar en el seu entorn, sobretot, en la seva filla, Anita: «Del dissabte m’agradaria haver canviat coses, però s’ha de ser realistes, i el que s’ha fet, fet queda, i en la mesura que sigui possible m’hagués agradat evitar danys majors, o danys col·laterals, però tampoc vinc a fustigar-me ni a posar-me de genolls davant de ningú».

Tot i mostrar-se decebut pel seu comportament, Kiko justificava la seva actitud davant dels atacs de Makoke: «És difícil a vegades estar de forma digna en un plató quan s’escolten coses que són ofensives i et treuen de les teves caselles». A més, el col·laborador va acabar demanant perdó a l’audiència: «Ho sento molt. Ho sento pels espectadors que van veure un espectacle que va fregar el ridícul i per la gent que m’estima que s’ha pogut sentir defraudada. Vaig insultar i vaig tenir qualificatius que van sobrar però no vaig remoure res ni vaig dir res ofensiu ni injuriós».

Disposat a demandar a Makoke

Tot i demanar disculpes, Kiko Matamoros també va ser dur amb l’actitud de Makoke i la va amenaçar amb una possible demanda, ja que segons el col·laborador, el seu comportament va ser «absolutament deslleial, teníem un pacte de respectar-nos i no fer de la nostra ruptura el que es va veure el dissabte al plató, teòricament pel bé de la meva filla, però he vist que se la utilitza per conveniència. Parlo de deslleialtat en el sentit més dur, més ampli i més dolorós de la paraula».

Per altra banda, Kiko no entenia el perquè Makoke li va advertir que no es posés amb el seu fill, Javier Tudela, perquè «ell havia vist moltes coses» entre ells dos sobre un antic enfrontament entre la parella. Kiko va voler aclarir que: «Realment el que va passar és el que vaig explicar jo. No crec que anés per allí, espero a més, perquè si va per allí, em trobarà».

Kiko Matamoros estaria disposat a demandar a Makoke
Kiko Matamoros estaria disposat a demandar a Makoke | TELECINCO

 

Sobre aquest antic enfrontament, el col·laborador no va voler donar més detalls, però si va assegurar que tot té una explicació i si calgués, ho demostraria: «Hi ha uns condicionants que podrien aclarir allò, justificar el perquè de moltes coses». A més, Kiko va ser molt taxatiu quan el van preguntar si seria capaç d’interposar una demanda a la seva exdona: «Estaré per anar als jutjats, sense dubte».


Comentaris

envia el comentari