Mila Ximénez

El Jutge dona la raó a Mila Ximénez davant la demanda interposada per Makoke

L’ex de Kiko Matamoros, que reclamava 20.000 euros a la periodista, haurà d’assumir els costos judicials de tot el procés

Segons informa la revista ‘Lecturas’, ja es coneix la sentència sobre el judici que mantenien des de fa més de dos anys la periodista Mila Ximénez i Makoke. L’Audiència Provincial de Madridha dictaminat la sentència a favor de la periodista vers la demanda i el posterior recurs que l’exparella de Kiko Matamoros li va interposar l’any 2016 per, segons Makoke, vulnerar el seu dret a l’honor i la intimitat.

Makoke va denunciar que Mila hauria vulnerat aquests drets quan va concedir una entrevista l’any 2016, just abans de participar en el programa de Telecinco, ‘Supervivientes’. Tot i això, després de més de dos anys, la sentència dels tribunals li dóna la raó a la periodista i empara que les declaracions que va fer en el seu moment són legals.

«Expressions emparades per la llibertat d’expressió»

El judici es va realitzar als jutjats de Pozuelo de Alarcón (Madrid) el passat 14 de Maig, i al juny el jutge ja va desestimar la demanda de Makoke, però l’exmodel va voler seguir endavant i va presentar un recurs contra la sentència.

Ara però, la sentència de l’Audiència provincial de Madrid és clara i dictamina que «totes les expressions estan emparades per la llibertat d’expressió, i els hi manca una certa categoria jurídica necessària per ser considerades en la categoria d’injúries, insult que atempta a l’honor». A més, la sentència també determina que ara ja no hi cap la possibilitat d’interposar recurs. Així doncs, Makoke es veu obligada a assumir tots els costos judicials que hi ha hagut durant el procés.

Makoke haurà de pagar els costos judicials del procés
Makoke haurà de pagar els costos judicials del procés | TELECINCO

 

Makoke haurà de fer front als costos judicials

En la demanda judicial interposada per Makoke, l’exmodel reclamava a Mila la quantitat de 20.000 euros per «reparar» els danys morals causats. A aquests 20.000 euros, se li havia de sumar els costos judicials que pujaven uns 30.000 euros, i per tant  la xifra pujava al voltant dels 50.000 euros. Amb la sentència final però, Makoke no només no rebrà els 20.000 euros que reclamava a la periodista, sinó que hauria de fer front ella sola als 30.000 euros dels costos judicials del procés.

Aquesta demanda judicial ha enemistat definitivament a les dues col·laboradores de Telecinco. A més, també ha suposat una mala relació entre Mila i Kiko Matamoros, companys del programa ‘Sálvame’, ja que els dos han mantingut enfrontament per aquest cas, en el qual Kiko assegura que la seva exparella,  Makoke, va voler arribar a un acord amistós abans d’arribar als jutjats, però Mila es defensava dient que no era gens positiu per ella.

Les paraules de Mila estarien emparades per la llibertat d'expressió
Les paraules de Mila estarien emparades per la llibertat d'expressió | TELECINCO

 

  • També pots llegir: Mila Ximénez a Makoke: «Es creu Penélope Cruz»