Miriam Saavedra cuenta cómo fueron sus primeras relaciones

Miriam Saavedra detalla com va viure la mort del seu primer xicot

La model i guanyadora de ‘GH VIP 6’ desvela pel seu canal de ‘Mtmad’ la mort de la seva primera parella

El pas de Miriam Saavedra per ‘Gran Hermano VIP 6’ ha permès conèixer a l’audiència que la vida de la model i exhostessa no ha sigut pas un camí de roses. Tal com va afirmar la finalment  guanyadora del ‘reality’, no va tenir un passat fàcil; segons ‘La Coctelera’, Miriam Saavedra ha compartit un cop dur que va partir fa uns anys: la mort del seu primer xicot.

La mort del seu primer xicot, un cop dur

Una de les proves del programa de Telecinco per la qual van passar tots els concursants, la línia de la vida, va destapar que la primera parella de Miriam Saavedra havia mort. L’autoanomenada ‘Princesa Inca’, no obstant això, no va voler entrar en detalls. Ara que la guanyadora del ‘reality’ disposa d’un canal propi a Mtmad, ha volgut compartir com va viure aquell moment de la seva vida.

El primer amor de Miriam Saavedra va aparèixer quan ella  tenia 16 anys i era una noia feliç: «Va ser una relació molt maca d’amics, com de germans. Em recollia en la preparatòria, era molt esportista i molt estudiós», explicava l’exconcursant. La seva vida era tranquil·la i feliç fins que va arribar la tràgica notícia de la mort del seu xicot. «Va ser com una etapa molt dolorosa i xocant», confessava emocionada. 

Miriam cuenta el fallecimiento de su primer novio
La mort del seu primer xicot va ser un cop molt dur en la seva vida | Cedida

 

«Uns dies abans que ell morís, jo vaig somiar amb ell. Em muntava en un autobús i ell estava enterrat a terra. Em vaig aixecar plena de suor i vaig dir “què passa”. Ràpidament vaig trucar a la família». El mateix dia del malson, explica Miriam, va ser quan va rebre la trista notícia.

  • Notícia relacionada: Miriam Saavedra confessa que s'ha operat els pits i el nas

La següent relació va ser «molt tòxica»

La següent relació que va tenir Miriam, tal com va continuar relatant posteriorment pel canal de Mtmad, va ser amb un jugador de futbol del seu país, Perú. Va ser un xicot del qual va estar molt enamorada i amb el que quasi contrau matrimoni. La relació, no obstant això, va començar a canviar: Miriam explicava que va passar alguna cosa entre els dos que no hauria d’haver passat: «No em va tractar d’una forma maca i vaig prendre les mesures que vaig prendre», confessava. 

Su siguiente relación fue tóxica
La guanyadora de 'GH VIP 6' confessa que no va tenir gaire sort amb l'amor | Cedida

 

La mesura que va prendre Miriam Saavedra fou la separació: «Vam tenir alguns episodis una mica masclistes per part seva. Era molt gelós. Era una relació molt tòxica», explicava davant la càmera de ‘Mtmad’. Tanmateix, l’exconcursant assegura que l’ha perdonat però que el dolor que li va causar sempre anirà amb ella.

  • Més informació d’interès: Adara i Hugo, exconcursants de 'Gran Hermano', ja són pares

Sempre ha sigut una noia amb caràcter

A causa d’uns problemes de la seva mare durant l’embaràs, Miriam Saavedra va néixer prematura. Va arribar al món abans del que estava previst, però va recuperar forces i energia de seguida i va créixer sense problemes.

L’exparella de Carlos Lozano sempre ha sigut una persona lluitadora i amb caràcter. En els estudis, la guanyadora del ‘reality’ era molt aplicada: «Era molt estudiosa i aplicada. Sempre destacava en conducta» i «sempre treia bones notes, menys matemàtiques i ciències», relatava Saavedra. A més, confessava que va ser escollida com a delegada en tots els cursos.

  • També pots llegir: Aurah Ruiz, oberta a tot: «Estic sola i sense xicot»