Fran González durant la prova final de 'Pasapalabra'

Fran González, guanyador de 'Pasapalabra': «Vaig patir bullying a l’escola»

El jove va ser entrevistat per la presentadora Emma García i va desvelar el moment més dur de la seva vida

El guanyador del pot d'1.542.000 euros de ‘Pasapalabra’, Fran González, s’ha convertit en una persona molt coneguda en tot el país. El jove  no para de rebre missatges de felicitació i tot el que explica o fa es converteix en notícia. Després de guanyar el milionari pot del programa, va despertar interès entre els teleespectadors en què invertiria els diners. I aquests darrers dies, s’ha parlat molt per unes declaracions que va fer, en les quals afirmava que va patir assetjaments durant la seva etapa escolar.

Fran va patir ‘bullying’

Fran va concedir una entrevista a la revista que porta el mateix nom que el programa de Telecinco, ‘Viva la vida’. La presentadora Emma García va ser l’encarregada de fer-li aquesta entrevista, en la qual el jove biòleg va admetre que havia patit ‘bullying’ quan era petit.

El jove va assegurar que aquest assetjament a la seva etapa escolar li va suposar haver de fer front a una situació molt dolorosa. I tot i que, reconeixia que va  viure aquest fet tan lamentable li havia servit per ser una persona més forta, Fran no dubtava en afirmar que «el ‘bullying’ és repudiable en totes les seves formes. Tots tenim dret a ser escoltats i estimats».

Fran González li ha explicat a Emma García que va patir 'bullying'
Fran González li ha explicat a Emma García que va patir 'bullying' | TELECINCO

 

Erradicar el 'bullying' de les aules

El guanyador de ‘Pasapalabra’ ha volgut reclamar la necessitat de prendre mesures per intentar eliminar l’assetjament de les aules. A més, s’ha definit a ell mateix com una persona «intolerable» sobre aquestes accions i assegura que des del seu punt de vista el què s’ha de fer és «educar als nens sempre des del respecte».

  • També et pot interessar: Fran aconsegueix per fi el gran premi de 'Pasapalabra'

Aquestes declaracions de Fran González denunciant l’assetjament escolar se sumen a les d’altres famosos que en el seu dia també van denunciar  que van patir aquest tipus d’assetjament en les seves etapes escolars. Com és el cas del periodista Dani Mateo, el presentador Jesús Vázquez o els cantants Taylor Swift i Justin Timberlake, entre d’altres.

Alguns projectes ambiciosos

González ha aprofitat l’entrevista que li ha fet Emma García no només per confessar aquest moment dur de la seva vida, sinó també per explicar els projectes que té al cap per poder desenvolupar amb els diners del concurs. El jove ha explicat que, a més a més de viatjar a Irlanda per millorar el seu nivell d’anglès i de compartir una part dels diners que ha guanyat amb els seus, com a biòleg, li agradaria posar en marxa un gran laboratori per poder fer investigació i desenvolupar medicaments per combatre malalties.

  • També et pot interessar: El flamant guanyador de 'Pasapalabra' decideix abandonar Espanya