Ares Teixidó habla sobre Bustamante

Ares Teixidó se sincera sobre la polèmica amb Bustamante

Va explicar a 'El programa de Ana Rosa' que va fer un pacte de silenci amb el cantant

Les conseqüències del judici públic

En aquest sentit, l'exconcursant de 'Gran Hermano' va recordar que l'època en què va sortir a la llum la seva suposada relació amb Bustamante va ser un moment difícil per a ella. Els comentaris a la televisió sobre ella i el judici públic que es va fer, van provocar que Teixidó tingués canvis d'humor i una barreja d'emocions important.

  • També pot interessar: Ares Teixidó hauria enganyat David Bustamante amb Alejandro Nieto

Per aquest motiu,  la catalana va relacionar aquesta situació amb la diagnosi de la diabetis perquè «és una malaltia molt emocional» però va especificar que «tampoc puc dir que aquesta fos l'única causa». El que sí que va afirmar Ares és que no va saber gestionar bé la polèmica amb el cantant. «Vaig optar pel silenci i ningú ho va rebre bé. Vaig pensar més a protegir-lo a ell que a mi mateixa».

Ares Teixidó habla sobre Bustamante
Ares Teixidó parla sobre la seva relació amb Bustamante | Telecinco  

«La veritat només la sabem ell i jo»

La catalana va ser bastant crítica amb ella mateixa i va dir que no se sentia orgullosa de la seva actuació. «Crec que ho vaig fer malament com a dona perquè jo estava soltera i podia estar amb qui volgués». Respecte al motiu pel qual no va tenir futur la seva relació amb el cantant, va preferir ser discreta. «La veritat només la sabem ell i jo».

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

T’ESTIMO. Nada más que añadir, señoría. #FelizSanValentín • • Vestido @bellaspinella Foto by @marcfmolina

Una publicación compartida de Ares Teixidó (@aresteixido) el

Actualment, Teixidó ha trobat l'amor en un dels seus amics que li va donar suport durant els moments més difícils de la seva vida. I sobre Bustamante, la catalana només té bones paraules. «No puc dir-te res dolent d'ell, és una persona que no he estimat, sinó que estimo molt».

  • Notícia relacionada: Ares Teixidó, molt prima, a causa de la diabetis