Toño Sanchís i Belén Esteban en dues imatges muntades.

Toño Sanchís increpa un reporter de 'Sálvame' a la subhasta de casa seva

El periodista estava parlant en directe a la subhasta de la casa de l'exrepresentant de Belén Esteban

'Sálvame' ha viscut un moment de tensió en directe. El programa estava retransmetent la subhasta de la casa de Toño Sanchís, l'exrepresentant de Belén Esteban que té un deute important amb 'La princesa del pueblo'. Per tal d'informar de manera exhaustiva a l'audiència sobre aquest fet, l'espai de Telecinco va optar per enviar un dels seus reporters a una zona propera a la casa de Sanchís amb la intenció de seguir la subhasta al minut i anar explicant les novetats sobre aquest tema en directe.

El periodista encarregat de fer aquesta tasca va ser Kike Calleja, que es va desplaçar fins a Villanueva del Pardillo. El que no s'esperava el reporter era viure un moment de tensió amb el protagonista de la notícia: Toño Sanchís.

Una situació difícil

L'exrepresentant de Belén està passant una mala època des que van començar els problemes amb la col·laboradora de 'Sálvame' però  la venda de la seva casa podria significar l'inici d'una nova etapa en la seva vida. Potser per aquest motiu, es va exaltar de manera evident quan va veure a prop de casa seva a un reporter de l'espai de Telecinco.

Kike Calleja en el directo cerca de la casa de Toño
Kike Calleja en el directe prop de la casa de Toño | Telecinco  

Segons es va poder escoltar als àudios que va enregistrar el càmera que acompanyava a Calleja, el qual va abaixar el dispositiu quan Sanchís es va apropar a ells,  l'exrepresentant de Belén va acusar el programa d'estar gravant els seus fills. Però el reporter estava a prop de casa seva però no a la seva porta, es va plantejar la hipòtesi que Sanchís hagués anat de manera premeditada al lloc on es trobaven els periodistes.

Calleja explica els fets

Després de viure aquesta escena tan tensa, el programa va tornar a connectar amb Kike i aquest va dir que l'exrepresentant de Belén el va animar en to irònic a què gravés els seus fills menors sabent que està prohibit. Pel que fa a la subhasta de la casa, va finalitzar a la nit amb un valor de més de 400.000 euros. Segons va afirmar Calleja, un conegut cantant seria una de les persones interessades a adquirir l'habitatge.

Así es la casa de Toño Sanchís
La casa de Toño Sanchís es va vendre per 400.000 euros | CatalunyaDiari.cat