URGENT

Càrregues dels Mossos a Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida

URGENT

El Passeig de Gràcia, en flames

Camilo Sesto paga el divorci del seu fill

El cantant ajuda econòmicament al seu fill Camilo Blanes per divorciar-se del matrimoni que va contraure fa temps amb una noia a Mèxic
EL matrimoni de Camilín ha sortit a la llum després d'anys de silenci | Cedida

 

Ara que la salut del cantant Camilo Sesto està en el punt de mira es descobreixen detalls sobre el seu entorn. El seu fill Camilo Blanes, qui sempre s’ha mantingut en silenci i mai s’ha pronunciat respecte a les polèmiques entorn del seu pare, és el nou centre d’atenció pel seu matrimoni amb una jove suïssa. Ara, segons informa ‘España Diario’, Camilo Sesto està ajudant econòmicament a tirar endavant el divorci del seu fill.

 

 

 

 

El fill de Camilo Sesto li ha demanat ajuda

Fou durant el programa ‘Viva la Vida’ quan el periodista Aurelio Manzano llançava la notícia sobre el matrimoni a Mèxic entre Camilo Blanes, fill del cantant, i una jove suïssa. Conegut com a ‘Camilín’, el jove ha trencat el seu silenci després d’anys convivint amb el seu pare a Torrelodones mantenint el secret de què era un home casat. Per pagar les despeses del divorci, li ha demanat ajuda al seu pare: assegura que no és feliç.

El periodista Aurelio Manzano afirma que el cantant està ajudant al seu fill | Telecinco

 

Aurelio Manzano assegurava que Camilo Blanes «li ha demanat ajuda al seu pare per poder fer tots els tràmits del divorci a Mèxic». Pel que sembla, el fill del cantant vol accelerar tot el procés per acabar com abans millor i reprendre la normalitat en la seva vida.

 

Nou treball discogràfic de Camilín

Fa tan sols  uns mesos sortia a la llum el nou disc del fill de Camilo Sesto, i és que Camilín vol reprendre la seva carrera d’artista; el nou treball compta amb la col·laboració de cantants com Marta Sánchez, Ruth Lorenzo, Pastora Soler i Mónica Naranjo. El jove, tanmateix, coneix les xarxes socials a la perfecció i sap que poden ser grans aliades per promocionar-se. En el seu compte d’Instagram es poden veure algunes de les seves actuacions.

 

 

 

Camilo Blanes es posiciona a favor del seu pare

Lourdes Ornelas, la mare de Camilo Blanes, va assistir fa unes setmanes al plató de ‘Sálvame Deluxe’ per explicar el mal tracte de Camilo Sesto cap el seu fill: «Estic molt enfadada amb Camilo pel tracte que li ha donat al nostre fill. El va fer fora de casa. Ell és Camilo Sesto, la persona que té els diners, la fama», denunciava Lourdes.

 

Tot sembla apuntar que, ara que la deteriorada salut de Camilo Sesto és el centre d’atenció de tots els mitjans, el seu fill ha defensat el seu pare després de les declaracions que va fer la seva mare: Camilín, després de les paraules de Lourdes, ha decidit trencar tota mena de relació amb ella i ha negat tot el que la seva mare va explicar en el programa de Telecinco.

 

El jove Camilo Blanes desmenteix la seva mare i dona suport al cantant | Cedida

 

Comentaris