Pablo Motos y Berto Romero en 'El Hormiguero'

Berto Romero i el seu grup de Whatsapp multitudinari: «El meu telèfon el tenen 114 persones»

L’humorista i Pablo Motos expliquen a 'El Hormiguero' l'anècdota sobre el grup de Whatsapp que va crear Berto

Amb motiu de l’estrena de la segona temporada de ‘Mira lo que has hecho’ a Movistar+, l’humorista Berto Romero acudia el dimarts passat al plató d’’El Hormiguero’ per ser entrevistat per Pablo Motos. El presentador, tan bon punt va començar l’entrevista, va anar directe al gra per parlar d’una anècdota sobre una conversa de Whatsapp on els dos hi van participar, segons explica ‘La Coctelera’.

Grup de Whatsapp multitudinari

Segons sembla, Berto Romero va crear un grup de Whatsapp amb tots els seus contactes amb residència a Madrid, amb la intenció de convidar a tots els seus amics que assistissin a un espectacle que feia per la zona. «Em vaig fer gran de cop i no em vaig adonar del que estava fent», va assegurar l’humorista.

Pablo Motos ha recordado la anécdota del WhatsApp
Pablo Motos li va retreure a Berto el fet d'incloure'l en el grup | Antena 3

 

Pablo Motos va començar recordant el matí en què el seu telèfon va estar a punt d’explotar a causa de la gran quantitat de missatges que estava rebent: Berto Romero l’havia inclòs en el grup. L’humorista no va tardar a recordar al presentador: «Es veu que és denunciable això, em pots enviar a la presó si vols». Tot i que Pablo Motos no va respondre al comentari, sí que li va llançar un retret: «Ara el meu telèfon el tenen 114 persones que jo no conec».

La pressió dins del grup era tal que Berto, el mateix creador del grup, va acabar per abandonar-lo. «Ara mateix ets el Puigdemont de WhatsApp. La cagues i te’n vas», deia el presentador en clau d’humor. Però la història del grup no acaba aquí: Berto va tornar a ser inclòs en el grup pel nou administrador. «Cada matí em diuen líder i em pregunten coses», confessava l’humorista.

  • Notícia relacionada: Santigo Segura expulsat de 'Club Platino' de 'El Hormiguero'

Els dos mantenen l’humor que els caracteritza

La història del multitudinari grup de WhatsApp va derivar en un enfrontament entre el presentador d’Antena 3 i Berto. Aquest últim acudia a ‘La Resistencia’ on, entrevistat per David Broncano, l’humorista explicava l’anècdota i demanava disculpes a Motos amb to burleta. «Jo no m’adono de res», deia Motos en referir-se a l’episodi. Berto Romero, després de preguntar-li si s’havia enfadat, rebia de Motos un «no» rotund, mantenint l’humor que el caracteritza.

  • També et pot interessar: Pablo Motos revela que va patir un greu accident de moto aquàtica