Jordi González recupera la il·lusió després d'una mala temporada

El presentador de Telecinco es recupera emocionalment després de passar per un moment molt delicat de salut on ha patit per la seva vida
Jordi González
Jordi González ha passat per una època complicada | Telecinco

Sens dubte, Jordi González és un dels presentadors més estimats i coneguts de la televisió. Actualment porta les rendes de ‘El Debate de GH DÚO’ cada diumenge a Telecinco, on està aconseguint resultats molt bons d'audiència. No obstant això, segons explica ‘La Coctelera’, Jordi González ha passat recentment per un dels moments més complicats de la seva vida.

 

Un mal tràngol en l’àmbit personal i professional

El que fou presentador estrella de programes tant diversos com ‘TNT’, ‘La casa de tu vida’, ‘GH VIP’ o ‘La noria’, va explicar a la revista ‘Lecturas’ el complicat tràngol pel qual va passar, tant en l’àmbit professional com en el personal. Pilar Eyre, periodista coneguda per escriure sobre la Família Reial i amiga de Jordi González, va ser qui va relatar el succés del seu amic.

 

  • Més informació relacionada: Telecinco posa fi al programa que presenta Santi Millán

 

La causa: un despreniment de retina

El passat mes d’octubre, el presentador va deixar de veure a l’ull esquerre. Això era degut a un despreniment de retina que podria haver-lo deixat cec d’aquest ull, si no s’hagués operat urgentment. Segons explicava Pilar Eyre, la tristesa i a preocupació es van apoderar d’ell durant el postoperatori. «Tenia por de perdre la vista», explicava la periodista.

Jordi González con el desprendimiento de placenta
Jordi González va patir per la seva vista | Lecturas

 

 

Repercussions a escala professional

El repòs després de l’operació va allunyar a Jordi González de les càmeres durant un temps. Tanmateix, la mala ratxa professional es va incrementar per la decisió dels directius de Mediaset: van decidir que ‘GH VIP’ el presentés Jorge Javier Vázquez en lloc de Jordi, qui ho havia fet fins llavors.

 

Tot i això, el presentador català va anar recuperant a poc a poc la il·lusió: ha recuperat totalment la vista de l’ull esquerre, com ha anunciat ell mateix a través de les xarxes socials. A més, s’ha posat al capdavant de ‘El Debate de GH DÚO’ els diumenges i ha aconseguit audiències estupendes.

 

  • També pots llegir: Paz Padilla deixa tothom bocabadat revelant el seu dit petit rebel

 Comentaris

envia el comentari