rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Mor un home atropellat pel seu propi tractor a la Segarra

L’emotiva felicitació de Mila Ximénez al seu nét pel seu aniversari

El nét de la periodista Mila Ximénez ha rebut una felicitació molt especial de la seva àvia a través de les xarxes socials
Mila Ximénez felicita al seu nét gran amb un missatge ple d'afecte | CatalunyaDiari.cat

 

Tot i que Mila Ximénez procura mantenir la vida privada dels seus familiars lluny dels mitjans de comunicació, la col·laboradora de ‘Sálvameha volgut rendir un petit homenatge al seu nét pel seu aniversari i li ha dedicat una emotiva publicació per les xarxes socials, segons informa ‘La Coctelera’.

 

Un missatge ple d’afecte pel seu nét

El nét més gran de Mila, que aquest celebrava el seu dotzè aniversari, va rebre una felicitació de la seva àvia per Instagram: «Felicitats, amor meu. Sé que seràs, sobretot, una bona persona. I això és el que em fa sentir orgullosa de vosaltres. Us estimo tant!» escrivia acompanyant una imatge d’un espectacular pastís en homenatge a l’afició del petit pel bàsquet

 

 

Mila està molt orgullosa de la seva família

La periodista ha parlat molt poques vegades sobre la seva família. Tanmateix, sempre ha manifestat, per televisió o per les xarxes socials, que se sent molt orgullosa dels seus néts i de la seva filla. Quan els compromisos professionals li ho permeten, Mila viatja a Londres per visitar la seva filla Alba i els seus néts.

 

 

El mal tràngol de Mila amb la gosseta Pizca

Mila va sentir amor a primera vista per Pizca, una gosseta que Victor Sándoval va portar en un espai dedicat als gossos d’acollida a ‘Sálvame’ perquè algú l’adoptés. La debilitat de Mila pels animals va fer que l’adoptés; tot i això, la periodista va haver de tornar-la a la protectora com a conseqüència dels traumes de maltractaments que la gosseta havia petit en el passat. «Va estar plorant tota l’estona, inclús va haver de faltar a la feina», explicava Ana, la propietària del centre d’acollida, sobre l’estat de Mila quan va haver de deixar la gosseta.

 

 

 

La protectora va agrair a la periodista l’esforç que va invertir per intentar adaptar la gosseta Pizca a una nova llar: «Mila va tenir un acte molt generós i ple d’amor. És la primera vegada que vivia amb una persona i ha après molt arran d’això», comentava Ana.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris