L’emotiva felicitació de Mila Ximénez al seu nét pel seu aniversari

El nét de la periodista Mila Ximénez ha rebut una felicitació molt especial de la seva àvia a través de les xarxes socials

Tot i que Mila Ximénez procura mantenir la vida privada dels seus familiars lluny dels mitjans de comunicació, la col·laboradora de ‘Sálvame’ ha volgut rendir un petit homenatge al seu nét pel seu aniversari i li ha dedicat una emotiva publicació per les xarxes socials, segons informa ‘La Coctelera’.

Un missatge ple d’afecte pel seu nét

El nét més gran de Mila, que aquest celebrava el seu dotzè aniversari, va rebre una felicitació de la seva àvia per Instagram: «Felicitats, amor meu. Sé que seràs, sobretot, una bona persona. I això és el que em fa sentir orgullosa de vosaltres. Us estimo tant!» escrivia acompanyant una imatge d’un espectacular pastís en homenatge a l’afició del petit pel bàsquet

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Felicidades, mi amor. Sé que serás sobre todo, una buena persona. Y eso es lo que me hace sentirme orgullosa de vosotros. Te quiero, tanto!

Una publicación compartida de Mila Ximenez (@milaximenezoficial) el

 

Mila està molt orgullosa de la seva família

La periodista ha parlat molt poques vegades sobre la seva família. Tanmateix, sempre ha manifestat, per televisió o per les xarxes socials, que se sent molt orgullosa dels seus néts i de la seva filla. Quan els compromisos professionals li ho permeten, Mila viatja a Londres per visitar la seva filla Alba i els seus néts.

  • Informació relacionada: El canvi de 'look' radical de Mila Ximénez
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ojalá pudiera regalar años de mi vida, por repetir este momento. Gracias por estar ahi, siempre. Os amo!!!

Una publicación compartida de Mila Ximenez (@milaximenezoficial) el

El mal tràngol de Mila amb la gosseta Pizca

Mila va sentir amor a primera vista per Pizca, una gosseta que Victor Sándoval va portar en un espai dedicat als gossos d’acollida a ‘Sálvame’ perquè algú l’adoptés. La debilitat de Mila pels animals va fer que l’adoptés; tot i això, la periodista va haver de tornar-la a la protectora com a conseqüència dels traumes de maltractaments que la gosseta havia petit en el passat. «Va estar plorant tota l’estona, inclús va haver de faltar a la feina», explicava Ana, la propietària del centre d’acollida, sobre l’estat de Mila quan va haver de deixar la gosseta.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ya está Pizca en casa!!! No podía dejar que se fuera con nadie. Hace un par de horas que la tengo, y la amo tanto, ya!!!

Una publicación compartida de Mila Ximenez (@milaximenezoficial) el

La protectora va agrair a la periodista l’esforç que va invertir per intentar adaptar la gosseta Pizca a una nova llar: «Mila va tenir un acte molt generós i ple d’amor. És la primera vegada que vivia amb una persona i ha après molt arran d’això», comentava Ana.