Julio Iglesias amb un premi a les mans, somrient

El jutge descarta fer proves d'ADN als fills de Julio Iglesias

La defensa de Javier Santos recorrerà en queixa i insistirà perquè les proves biològiques es duguin a terme

Julio Iglesias i les seves demandes per paternitat tornen a la palestra. Ara, però, sembla que la justícia mostra la seva cara més amable a Julio Iglesias, després que el jutge hagi descartat dur a terme la prova biològica del cantant que el seu suposat fill, Javier Sánchez Santos, va demanar fa uns mesos. El jutge ha pres aquesta decisió recolzant-se en l’article 767.5 de la Llei d’Enjudiciament Civil.

Tal com ha fet constar el jutjat de Primera Instància número 13 de València,  s’ha declinat la petició de sotmetre els fills de Julio Iglesias a una prova d’ADN sol·licitada per Sánchez Santos, qui ha iniciat la causa oberta per la suposada paternitat del cantant respecte el valencià. Les raons que ha aportat el jutge per negar-se a realitzar aquestes proves és que els fills de Julio Iglesias no formen part d’aquest procediment de paternitat, i no tenen cap càrrega judicial que els obligui a sotmetre’s a cap prova biològica.

La postura de Julio Iglesias, en contra

«És perfectament clar en enllaçar la negativa injustificada del demandat al sotmetiment de la prova biològica amb la possibilitat que resulti declarada la filiació, però sense preveure ni autoritzar en cap mode que, supletòriament, l’esmentada prova hagi d’intentar-se amb parents aliens al procés». El despatx d’advocats de Fernando Osuna, encarregats de la demanda de paternitat, van fer pública aquesta declaració a més d’anunciar el pròxim mes de maig com l’escollit per celebrar el judici.

Javier i el seu advocat en el moment de presentar la demanda
Javier i el seu advocat en el moment de presentar la demanda | GTRES

El passat 16 de gener el jutjat de Prima Instància número 13 de València va ajornar sense data aquest judici, el qual estava previst que se celebrés el pròxim 4 de març. De moment la darrera decisió del jutjat no beneficia al valencià Javier Sánchez Santos, qui es manté ferm en la seva decisió de demostrar que el cantant és el seu pare.