IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Kiko Matamoros dona per perduda la relació amb la seva filla

Després del cara a cara televisiu que va tenir amb Makoke el passat dissabte a 'Sálvame Deluxe', se sincera sobre la seva filla

Kiko Matamoros
Kiko Matamoros sembla haver trobat la felicitat amb la seva nova parella Cristina Pujol | TELECINCO

Sembla que Kiko Matamoros no és capaç de sortir de la mala ratxa per la qual està passant. Tot i haver trobat la felicitat amb la seva actual parella Cristina Pujol, la filla del col·laborador ha decidit trencar la seva bona relació, malgrat els esforços del seu pare per sustentar-la.

Kiko Matamoros i Makoke comencen una guerra

La contínua discussió entre Makoke i Matamoros està passant factura a la filla que tenen en comú, Anita Matamoros. Dissabte passat la parella va veure’s les cares per primera vegada després de la seva ruptura a 'Sálvame Deluxe', i els insults no van trigar a arribar.

Encara que la intenció era dur a terme una entrevista pacífica i despreocupada, per a Kiko va acabar sent una croada contra els rumors de la seva possible separació amb Cristina Pujol. Makoke va aprofitar l’ocasió per llençar tota mena d’acusacions i per parlar de com havia estat el seu matrimoni.

Kiko Matamoros i Makoke van veure's les cares a 'Sábado Deluxe'
Kiko Matamoros i Makoke van veure's les cares a 'Sábado Deluxe' | TELECINCO

 

Amb la paciència esgotada, Matamoros va esforçar-se per desmentir les acusacions de la seva exdona, i va assegurar que l’únic que vol la malaguenya és «posar pedres entre la meva filla i jo».

Un cop va passar la nit de l’entrevista, Kiko va voler donar la seva opinió sobre el que va passar al plató i va acusar les declaracions de la seva exparella de ser «malintencionades» i de tenir «molt malla llet». Molt serè, el col·laborador de 'Sálvame' va comentar que no el va sorprendre l’actitud de Makoke, ja que aquesta havia «ensenyat la poteta» en anteriors entrevistes.

La relació amb la seva filla no és l’ideal

Kiko Matamoros va mostrar-se en tot moment preocupat per la relació que manté amb la seva filla, i se’n penedia de «tot el que hagi pogut afectar a la meva filla». El col·laborador estava visiblement afectat pel tracte que rep per part d’Anita Matamoros.

Kiko Matamoros i la seva filla, Anita
Kiko Matamoros i la seva filla, Anita | BEKIA

 

Tan abismal és la distància que separa a pare i filla que el col·laborador va atrevir-se a dir que «és una cosa que dono perduda». Ha admès que «una reconciliació no és factible», i que no vol «caure en la temptació d’esperar solucionar-ho».

Tot i que intenta no mostrar-ho públicament, el cert és que aquesta podria ser una de les pitjors etapes vitals de Kiko Matamoros, encara que té el suport indispensable de la seva parella. Kiko ha declarat sentir emocions contradictòries dins el seu interior: «Pena, tristesa, fàstic, de tot».


Comentaris

envia el comentari