IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

María José Campanario guanya la batalla judicial a Kiko Hernández

L'exparella de Jesulín de Ubrique va interposar una demanda contra el col·laborador de ‘Sálvame’ per revelar que pateix fibromiàlgia

María José Campanario ha guanyat a Kiko Hernández
María José Campanario ha guanyat a Kiko Hernández | TELECINCO

La parella de Jesulín de Ubrique, María José Campanario ha guanyat la batalla judicial que tenia amb el col·laborador de ‘Sálvame’ Kiko Hernández. Tot plegat va començar quan el col·laborador de 'Sálvame' va assegurar que l'exparella de Jesulín patia fibromialgia i aquesta va optar per interposar una demanda contra ell. Finalment, sembla que la denúncia tirarà endavant, tot i que el mateix Hernández assegura que recorrerà a altres instàncies judicials.

El jutge dona la raó a Kiko Hernández en primera instància

Ja fa mes d’un any que María José Campanario va decidir interposar una demanda a Kiko per haver fet públic que patia fibriomialgia, després d’haver estat ingressada en un centre psiquiàtric. En aquesta demanda, la dona del torero, Jesulín de Ubrique, li reclamava 50.000 euros per anar en contra del seu honor i la seva intimitat.

El primer cop que es van veure les cares, ara fa gairebé un any, la màxima autoritat judicial dels jutjats de Jerez de la Frontera, segons afirma Kiko, «va dir que aquesta senyora havia venut la seva malaltia i que nosaltres no havíem fet res dolent». Segons la defensa del col·laborador de Telecinco, van demostrar-li al jutge que havia estat ella qui havia explicat la seva malaltia en diverses revistes.

Malgrat tot, María José Campanario va recórrer la sentència del jutge perquè no estava contenta amb la resolució i a més, l’obligaven a pagar les costes del judici, i ara ha aconseguit que li donin la raó.

Després d’un recurs, María José guanya el judici

Així doncs, Campanario ha aconseguit guanyar la batalla judicial a Kiko en segona instància com han explicat diversos mitjans de la premsa del cor. La justícia ha donat la raó a ella i per aaquest motiu, Kiko haurà de pagar-li 2.000 euros, una xifra que dista molt dels 50.000 que reclamava.

Tot i aquest gir en la sentència del jutge, sembla que la cosa no quedarà així, ja que Kiko Hernández ha assegurat que té la intenció de seguir amb els procediments judicials i portar el cas a Madrid.

Altres polèmiques de María José Campanario

Aquest no és l’únic cas polèmic que ha d’afrontar María José Campanario, sinó que s’ha de sumar als constants rumors sobre les suposades infidelitats del seu marit, Jesulín de Ubrique.

A més, cal recordar que fa pocs dies es comentava als platós de Telecinco el possible engany de Jesulín amb una presentadors de la mateixa cadena i també, dels rumors que cada vegda sonen amb més força sobre una possible ruptura definitiva de la parella.


Comentaris

envia el comentari