Miguel Bosé es planteja demandar una vident que ha predit la seva mort

No és la primera vegada que Deseret Tavares fa aquestes polèmiques prediccions, ja que ella mateixa va pronosticar la mort de Juan Gabriel

Miguel Bosé
La vident prediu que Bosé serà hospitalitzat | Catalunyadiari.cat

Miguel Bosé es planteja interposar una demanda a la vident Deseret Tavares per les declaracions d’aquesta en un programa de televisió. Després de predir la mort de Juan Gabriel, la vident s’ha fixat amb el cantant: «Veig que tindrà molts problemes perquè pateix un virus que ataca a tot el sistema nerviós i que el posarà en una situació molt vulnerable».

Bosé serà hospitalitzat, segons la vident

Continua la polèmica amb les prediccions de Deseret Tavares. En aquest cas, la vident prediu coses molt negatives per Miguel Bosé que s’agreugen amb els rumors sobre la mala salut del cantant: «Haurà de ser hospitalitzat per problemes seriosos als ronyons. La malaltia de Miguel és pitjor que un càncer i està per anar-se’n». La vident també va afegir: «Bosé desitja realitzar un altre projecte laboral, però la seva malaltia no li permet. Escriurà un llibre que serà molt bo».

Possible demanda

Segons informa la revista ‘Pronto’, Bosé, que va rebre milers de missatges a través de les xarxes socials d’amics i fans preocupats pel seu estat de salut, s’ha mostrat molt enfadat per les declaracions de la vident i estaria estudiant la possibilitat de demandar-la: «Miguel lamenta que es doni veu a determinats personatges a la televisió i més a una dona que pot fer molt de mal a les persones amb aquest tipus de prediccions».

La vident Deseret Tavares
La vident Deseret Tavares va pronosticar la mort de Juan Gabriel | CEDIDA

Preocupació dels seus fans

L’empresari espanyol i veí de Miguel Bosé a Ciudad de México, Juan Montañés, va assegurar que «la intervenció de la vident ha tingut molta repercussió als mitjans de comunicació hispanoamericans». I és que Bosé va haver de tranquil·litzar als seus seguidors que es pensaven que estava malalt.

El mateix que va fer quan el cantant va preocupar als seus fans per la veu i aspecte que va mostrar en l’última edició dels Grammy Latinos, i va haver de desmentir mitjançant les seves xarxes socials els rumors sobre el seu estat de salut. Fet que demostra que els últims mesos no han estat fàcils per a l’artista.

Bosé té diversos casos judicials oberts

I és que, per altra banda, Bosé manté la demanda amb la seva exparella durant 26 anys, Nacho Palau, amb qui es troba a l’espera de judici per decidir com resolen la custòdia dels fills que tenen en comú.

Miguel Bosé i Nacho Palau
Miguel Bosé podria interposar una demanda contra la vident   | CatalunyaDiari.cat

 

A més, aquest passat dijous, el cantant havia de declarar com a testimoni en el judici contra la seva mare, acusada d’apropiar-se i vendre un dibuix de Pablo Picasso, però finalment es va acollir al dret de no declarar, tot i que tenia previst fer-ho a través de videoconferència.

Les polèmiques prediccions de Deseret Tavares

Tornant a les polèmiques prediccions, Miguel Bosé no és un cas aïllat de les prediccions de Deseret Tavares, sinó que la vident ja ens té acostumats a predir el futur de famosos, d’accidents, de catàstrofes naturals o de conflictes internacionals. A més, ja ha estat capaç de predir la mort de diversos personatges públics o malalties i terratrèmols i erupcions de volcans per aquest any. I no només això, sinó que també afirma que té contacte amb extraterrestres que li han fet saber que, en un futur, conviurem tots en pau en un mateix món.


Comentaris

envia el comentari