Plató de 'Sálvame Deluxe'

Enrique San Francisco travessa el pitjor moment de la seva vida

Durant una entrevista a 'Sábado Deluxe’, l’actor va confessar els seus problemes econòmics, els quals l’han fet perdre casa seva

Quique San Francisco va passar pel plató de ‘Sábado Deluxe’ i va ser entrevistat per María Patiño.  L’actor i  monologuista va concedir una entrevista molt íntima, en la qual va confessar que està passant un dels moments més complicats de la seva vida, tant professionalment com personalment. De fet, ha perdut fins i tot la seva casa.

Quique San Francisco confessa que viu en un hotel

El còmic, que ja fa 60 anys que va començar la seva carrera professional i ha obtingut molts èxits, ha confessat en directe al programa de Telecinco que últimament no li han sortit les coses com ell desitjava,  fins al punt de perdre la seva casa.

«Vaig marxar jo abans que me la traguessin. Vaig ser més ràpid, perquè aquestes coses es veuen a venir». Així de clar s’expressava San Francisco admetent els greus problemes econòmics que pateix, a causa, segons ell, de diversos enganys durant la seva trajectòria professional. Tot i així, no va voler assenyalar ningú personalment: «Algú molt conegut, motiu pel qual no diré el nom, sóc molt respectuós».

Enrique San Francisco confessa els seus problemes econòmics
Enrique San Francisco confessa els seus problemes econòmics | TELECINCO

 

Superats els seus problemes amb les drogues

Enrique es va mostrar molt contundent durant tota l’entrevista, i explicava sense pèls a la llengua la seva delicada situació, que  l’havia fet arribar a viure en l’habitació d’un hotel des de fa un any i mig. «Vaig marxar per dues setmanes però vaig començar a agafar-li el gust a estar fora de Madrid, que és una pena dir-ho, fixa’t a on hem arribat, però per mi s’ha convertit en una ciutat molt incòmoda»

No obstant això, Enrique va explicar que els pròxims dies canviarà l’habitació de l’hotel per un pis de lloguer, fet que va aprofitar per anomenar a Kiko Matamoros, que fa poc assegurava que viu en un hotel per 8.000 euros al mes: «Surt més barat un pis que un hotel, i jo no sóc Kiko Matamoros, necessito estalviar per comprar cervesa». L’actor ho va dir en to irònic, ja que el desembre de l’any passat ja havia assenyalat que havia superat els seus problemes amb les drogues, tot i que segueix tenint greus problemes econòmics.

Llarga trajectòria professional

Enrique San Francisco porta tota una vida en el món de la interpretació. L’actor va iniciar-se quan només tenia sis anys i en tota la seva trajectòria ha treballat en 70 pel·lícules i en 40 obres de teatre, a més de les seves actuacions com a monologuista, àmbit del qual n’és pioner.

Enrique San Francisco i 'La penúltima', el seu nou espectacle
Enrique San Francisco i 'La penúltima', el seu nou espectacle | LA COCTELERA

 

Actualment es pot veure al veterà actor en el seu espectacle ‘La penúltima’, amb el qual treballa des de l’octubre voltant per tota Espanya, i també a la gran pantalla, en la pel·lícula ‘4 latas’ de Gerardo Olivares i en la qual realitza un petit paper dramàtic.

Enrique assegura que és molt diferent de com és pot pensar la gent

Per finalitzar l’entrevista que li va fer María Patiño, San Francisco va voler demostrar que la seva manera de ser és molt diferent de la imatge que dóna: «No et pots imaginar com de diferent sóc vers el que diuen de mi». A més, va admetre que l’edat l’ha canviat en certs aspectes com el de sortir de festa: «M’avorreix moltíssim sortir. Amb el tema de les fotos i tot això és horrible...arriba un moment que no et ve de gust. És l’avís de la teva vellesa... però crec que és pel cansament. El més difícil de ser mediàtic són aquestes coses».