Isabel Pantoja acumula molts deutes econòmics

Isabel Pantoja canvia Cantora per Madrid

La cantant ha decidit traslladar-se a la capital d’Espanya i deixar la seva finca familiar

Isabel Pantoja ha sorprès a tothom amb una decisió que suposa un gran canvi en la vida de la cantant. I és que  l’artista ha decidit deixar Cantora i està buscant pis per viure a Madrid.

Adéu a Cantora

Sembla que la cantant hauria començat a preparar la mudança i ja hauria preparat les maletes per deixar la finca familiar de Cantora i allotjar-se a la capital d’Espanya. Tal com va explicar a ‘El programa de Ana Rosa’, el seu germà, Agustín, Isabel Pantoja ja hauria visitat algunes immobiliàries per trobar un pis a Madrid.

  • També pots llegir: Isabel Pantoja podria ser demandada per Miguel Poveda

Tot i això, l’artista no es conforma en qualsevol zona de la ciutat, i estaria buscant la seva nova llar a algunes de les urbanitzacions més exclusives com La Finca, Somosaguas o La Moraleja, on els preus de lloguer d’un habitatge familiar no baixa dels 5.000 euros al mes sense tenir en compte els consums.

La cantant canvia el camp per la ciutat
La cantant canvia el camp per la ciutat | CEDIDA

 

De fet, aquestes zones ja són conegudes per la cantant, ja que fa uns anys va viure en una d’elles. Concretament, a La Moraleja, segurament la urbanització amb més nivell de Madrid, va ser on Pantoja va viure un temps fins que va decidir vendre la casa.

El canvi de casa d’Isabel Pantoja ha sorprès molt a tothom, i és que la cantant sempre ha tingut la finca de Cantora com el seu refugi per evadir-se de tot i tothom. A més, l’artista sempre ha defensat sempre amb dents i ungles la finca que va heretar de Paquirri en públic, com va fer durant una edició del programa ‘Sálvame’: «Cantora no és el castell de Drácula, sinó que és la meva llar».

Deutes econòmics

Sempre s’ha especulat molt sobre els nombrosos deutes que té Isabel Pantoja. Fa uns mesos, es deia que la finca familiar podia ser embargada, i es va arribar a afirmar que el seu fill Kiko Rivera hauria acceptat participar en l’última edició de ‘GH DÚO’ per ajudar a la seva mare a pagar els deutes que havien generat i que rondarien els quatre milions d’euros.

Isabel Pantoja acumula molts deutes econòmics
Isabel Pantoja acumula molts deutes econòmics | CEDIDA

 

A més, l’artista ha fet molt pocs concerts després de sortir de la presó, i això cal sumar la denúncia que ha rebut per part d’uns productors americans, on li reclamen 180.000 euros a la cantant perquè va cancel·lar dos concerts. És per aquest motiu que sorprèn molt que la cantant busqui ara un nou habitatge en una zona de luxe, on els costos que haurà d’assumir seran molt més elevats.

Quins són els motius del trasllat?

Tot i que ella no ha explicat els motius d’aquest canvi, els rumors apunten al fet que Isabel Pantoja vol estar més a prop de la seva filla, Chabelita, i el seu nét que viuen a Madrid. A més, la cantant també facilitaria les coses a la seva discogràfica que també es troba a la capital, per intentar impulsar un nou projecte musical que pugui redreçar la seva carrera professional, ja que després de la seva reaparició ha tingut molt poc èxit.

  • També pots llegir: Isabel Pantoja, endeutada pels seus concerts cancel·lats a Amèrica