Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Enfrontament entre Kiko Matamoros i Alba Carrillo

Kiko Matamoros sobre els atacs d’Alba Carrillo: «Hauria d’estar a un psiquiàtric»

El col·laborador de Telecinco ha volgut treure importància als missatges de la model a través del seu Instagram i assegura que no la demandarà
Enfrontament entre Kiko Matamoros i Alba Carrillo
Enfrontament entre Kiko Matamoros i Alba Carrillo | TELECINCO

 

Alba Carrillotorna a ser tema d’actualitat  en la premsa del cor, i no només per la seva relació amb el porter del Real Madrid, Courtois, sinó per l’enfrontament televisiu que manté amb el col·laborador de Telecinco, Kiko Matamoros.

I és que tot i que Kiko Matamoros no està passant un dels millors moments de la seva vida personal, el col·laborador ha reaccionat molt bé i amb humor a  les polèmiques declaracions que va fer sobre la seva vida privada  l’exparella de Feliciano López a través del seu perfil d’Instagram (@albacarrillooficial).

Kiko Matamoros treu importància als atacs d’Alba Carrillo

Alba va aprofitar les ‘stories’ del seu perfil d’Instagram per criticar públicament la vida privada, econòmica i personal del pare de la seva millor amiga durant el programa ‘Supervivientes’, Laura Matamoros. Malgrat tot, Kiko va respondre: «Em dona igual, no té sentit», traient-li importància a l’assumpte.

Amb molta tranquil·litat, Kiko Matamoros va assegurar que en cap cas denunciaria a l’exconcursant de ‘Supervivientes’ per aquelles declaracions en contra seva, i amb un to irònic va afirmar que el que hauria de fer Alba és visitar un psiquiàtric i no els platós de televisió. «Com he de prendre mesures legals si aquesta on hauria d’estar és en un psiquiàtric», etzibava el col·laborador.

Caldrà esperar uns dies per saber realment l’opinió de Kiko vers les dures declaracions d’Alba Carrilo, però sembla que el col·laborador té molt clar que no vol donar-li més protagonisme a la model. «No sé si li contestaré, això és bijuteria i jo no acostumo a treballar amb això».

Les disputes entre Kiko i Alba

Les disputes entre Kiko i Alba ja vénen de dies enrere, i és que el col·laborador va aprofitar la mala ratxa de resultats de Courtois amb el Real Madrid per atacar la parella del porter blanc.

Davant d’aquestes crítiques, Alba va decidir carregar contra el col·laborador i li va llençar diverses preguntes retòriques sobre aspectes de la seva vida personal com: «Penses acabar la carrera que dius que tens? D’aquesta i moltes altres coses més són de les que t'has de preocupar... Masclista!» i «Demanaràs perdó a Marián per humiliar-la d’aquesta manera quan acabava de néixer la vostra última filla en comú?».

Alba Carrillo ataca durament a Kiko Matamoros
Alba Carrillo ataca durament a Kiko Matamoros | TELECINCO

 

A més, Alba també va criticar a Kiko per les declaracions que va fer, temps enrere, el col·laborador sobre uns suposats problemes familiars durant la seva infància: «Aniràs al psicòleg per solucionar les coses terribles que, segons tu, et va fer el teu pare de petit i que vas explicar davant de tota Espanya?».

En definitiva, sembla que els problemes s’acumulen en la vida de Kiko Matamoros, ja que a aquesta disputa amb Alba Carrillo, se li ha de sumar el conflicte que manté amb la seva exdona, Makoke, el qual ha provocat que el col·laborador no tingui cap mena de relació amb la seva filla, Anita Matamoros.