Ylenia confessa com va sorgir la seva relació amb Antonio Tejado

L'exconcursant de 'GH Dúo' es va sincerar al programa 'Viva la vida'

Ylenia acudió a 'Viva la Vida'
Ylenia va assistir a 'Viva la Vida' i va parlar d'Antonio Tejado | Telecinco

 

Ja és oficial. Ylenia va confirmar al programa 'Viva la Vida' una de les suposicions més esperades pels fans de 'GH Dúo': la seva relació amb Antonio Tejado. Tot i que els rumors apuntaven que la parella compartia quelcom més que una gran amistat, ja que se'ls havia vist passejant junts en diferents ocasions, cap dels dos s'havia animat a confirmar la notícia davant de la insistent persecució dels mitjans de comunicació.

Ylenia confirma la notícia

Ylenia confiesa su relación con Antonio Tejado
Ylenia confessa que manté una relació amb Antonio Tejado | Telecinco  

Però la cosa va canviar durant el darrer programa de 'Viva la vida', on Emma García va aconseguir que Ylenia afirmés que tenia una relació amb Tejado i fins i tot, va revelar alguns detalls sobre l'inici del seu amor. En concret, la de Benidorm va concretar que era una situació que cap dels dos s'esperava i que simplement «ha sorgit».

A banda de la confirmació de la seva relació, un dels fets més curiosos de l'entrevista va ser que la cantant va mostrar una faceta tímida que va impactar l'audiència, la qual estava acostumada a veure la part més divertida i esbojarrada de l'exconcursant de 'GH Dúo'. En aquest sentit, la presentadora de l'espai de Telecinco li va dir les següents paraules.«Et veig més natural i enamorada que mai». I la reacció d'Ylenia no es va fer esperar, ja que va contestar dient que podria ser.

Antonio no vol saber res de la seva exparella Candela | Telecinco

Els detalls de la seva relació

Un cop es va sentir més còmoda, la convidada va valorar la seva relació actual amb el nebot de María del Monte en comparació amb els seus amors del passat.«És molt diferent. Hem estat dos mesos vivint junts les 24 hores. Som molt diferents però tenim moltes coses en comú», va dir. Finalment, la de Benidorm va confessar que estava vivint un dels moments més bonics de la seva vida i que estava molt feliç perquè Tejado li aporta «tot».

Tot i animar-se a compartit amb tothom la confirmació de la seva relació amb Antonio, Ylenia va acabar el programa puntualitzant que li costava parlar sobre aquest tema perquè li feia vergonya. I precisament amb un somriure tímid, la cantant va fer aquesta declaració. «Ell mai s'ho podia haver imaginat, ni jo tampoc, simplement ha sorgit».

Ylenia y Antonio se funde en un beso
Ylenia i Antonio es fan un petó mentre Candela i María Jesús riuen | Telecinco  

Comentaris

envia el comentari