▶️ DIRECTE 10:00h:

El govern explica com seran els ajuts a les empreses, autònoms i treballadors afectats per ERTO's.

Albert Solà, suposat fill del rei Joan Carles, fa trontollar la Casa Reial

El cambrer de La Bisbal d’Empordà ha acusat al monarca «d’haver abusat de la Corona i haver tendit massa cap als seus capricis»

Albert Solà ha publicat un llibre on parla de la seva relació amb el rei Joan Carles
Albert Solà ha publicat un llibre on parla de la seva relació amb el rei Joan Carles | CATALUNYA DIARI

La Família Reial torna a ser el centre d’un escàndol per una nova demanda de paternitat cap al rei emèrit Joan Carles. El demandant és Albert Solà, qui assegura que hi ha moltes més persones que estan sol·licitant la prova d’ADN del monarca.

Albert Solà, suposat fill del Rei emèrit

Aquest cambrer de La Bisbal d’Empordà està fent trontollar el Palau de la Zarzuela per haver publicat un llibre on explica la relació que té amb el seu suposat pare, el rei Joan Carles. A més a més, Albert Solà ha concedit diverses entrevistes després de la publicació de l’obra, titulada 'El monarca de la Bisbal'.

«Suposo que algú l’hi farà arribar o el comprarà ell. Segurament ja li han fet un resum. Però jo no l’enviaré, perquè en l’última carta que li vaig enviar al meu pare ja li vaig dir que era l’última que li enviava... a partir d’ara, el demandaré», declarava Solà en un diari digital.

Les seves paraules estan creant molta polèmica dins la Família Reial, i fins i tot va atrevir-se a parlar del contingut de les cartes que va enviar al seu suposat pare: «Li demanava una audiència en privat, on ell volgués, d’amagatotis. Li deia que no el trairia mai a trair mai. Fins i tot m’atrevia a donar-li consell, de fill a pare, ja veu: el silenci mesurat és bo, el silenci prolongat pot anar en contra. Mai em va respondre».

Sobre el seu 'germà' Felip VI, Albert Solà va explicar què faria si el tingués cara a cara: «Al meu germà li faria una abraçada. Ell sap que té tot el meu suport».

Albert Solà durant una de les seves entrevistes
Albert Solà durant una de les seves entrevistes | TV3

 

Crítica al Rei Joan Carles

Malgrat no haver respost cap de les seves cartes, Solà insisteix en el fet que no té cap ressentiment encara que el Rei emèrit no s’hagi enfrontat a la mateixa Casa Reial per reunir-se amb ell i coneixes: «Un pare si vol, per molt que tingui l’entorn en contra, diu: 'És un assumpte personal meu i ho resoldré. S’ha acabat!'. Un també ha de prendre les rendes, eh?».

El demandant també ha dedicat dures paraules al monarca, i l’ha acusat «d’haver abusat de la Corona i haver tendit massa cap als seus capricis». El que sí que lamenta és «per què aquesta història ha arribat tan lluny, quan ell ho podria haver evitat. Jo m’hauria donat per satisfet amb una trobada d’amagat, que no l’anava a trair mai. En silenci tot».

Es publica l'entrevista vetada del rei Joan Carles I
Albert Solà critica durament al rei Joan Carles I | CATALUNYA DIARI

 

A banda del llibre publicat, Albert Solà ha assegurat que Joan Carles rebrà peticions de paternitat de diverses persones que també afirmen ser els seus fills. «Més de deu segur. Si jo li expliqués... La veritat és que m’he cansat, no li dono mostres d’ADN a ningú més. Jo no els puc jutjar, però el que sí que em pregunto és: 'Per què em busquen a mi? Per què no busquen a un altre?», declarava en una de les seves darreres entrevistes.


Comentaris

envia el comentari