El suposat fill il·legítim del rei Joan Carles explica la seva història en un llibre

Albert Solà confessa que quan era adolescent rebia regals d’un alt cost econòmic que no sabia d’on procedien

Albert Solà ha dedicat gran part de la seva vida a demostrar que, segons afirma, és «el fill il·legítim» del rei Joan Carles. Amb la intenció de compartir amb els lectors la seva història i alguns detalls de la seva vida, ha publicat un llibre sota el títol 'El monarca de la Bisbal'. La frase que bateja aquesta obra està carregada de significat, ja que està relacionada amb la família que finalment el va adoptar: unes persones humils que treballaven en una masia ubicada a la zona de la Bisbal.

El cas va arribar als tribunals

Tot i això, Solà va passar gran part de la seva vida a Mèxic, on va formar la seva pròpia família. Però aquest fet no ha impossibilitat que l’autor hagi lluitat durant molts anys per investigar els seus orígens. De fet, Solà va interposar una demanda de paternitat contra el rei Joan Carles que va arribar al Tribunal Suprem l’any 2015.

Segons explica al seu llibre, les seves sospites van començar des que era jove, ja que durant la seva infància i la seva adolescència rebia certs privilegis que mai va entendre d’on procedien. Un exemple va ser quan va complir 16 anys, un moment en el qual va obtenir com a regal una moto Guzzi. Dos anys més tard, quan va complir la majoria d’edat, aquest fet es va tornar a repetir però, en aquest cas, va ser amb un cotxe Renault 5.

Albert Solà i el rei emèrit Joan Carles, en arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Va contractar detectius privats

D’aquesta manera, Solà va començar a investigar el seu cas de manera personal i va deduir que el van decidir allunyar de la seva família biològica i el van portar a la Casa Provincial de Maternitat de Barcelona. Després d’això, va contractar detectius privats que suposadament van corroborar la seva relació amb la Casa Reial.

D’altra banda, Solà assegura al seu llibre 'El monarca de la Bisbal' que  es va arribar a fer un test d’ADN i que el resultat de la seva compatibilitat va ser del 99%. A més, l’autor afirma que s’ha reunit en diferents ocasions amb membres del CNI que li haurien arribat a demanar que renunciés a la Corona.

Albert Solà sosté que és fill de Joan Carles I | TV3