Víctor Sandoval

Víctor Sandoval se sotmet a un trasplantament de cabell

El col·laborador ha anunciat que també s'operarà la cara

No hi ha dubte que la cirurgia estètica és, per a molts, la seva salvació. N'és un exemple Víctor Sandoval, col·laborador de 'Sálvame' que s'acaba de sotmetre a una intervenció d'empelt de cabell per tal d'acabar amb un dels seus complexos: la calvície.

Tal com ha explicat 'La Coctelera', Sandoval ha volgut compartir aquesta nova aventura amb tots els seus seguidors d'Instagram amb la publicació d'una fotografia en la qual se li pot veure acabat de sortir de quiròfan.  Això sí, ni l'anestèsia pot acabar amb el somriure del català que s'ha mostrat més feliç que mai després de la nova intervenció quirúrgica. Però amb el cabell no en té prou i, segons ha comentat Sandoval, el següent pas és retocar-se la cara.

Un nou retoc: la cara

Tot i que el col·laborador de Telecinco ha fet referència a un nou retoc facial, de moment, es desconeix quin serà. No obstant això, els seus seguidors ja han pogut comprovar que Sandoval està feliç de poder plantar cara a alguns dels seus complexos i sortir de quiròfan feliç i il·lusionat. «Milions de gràcies a tot l'equip!!! Demà hem d'acabar amb un altre dels meus complexos, així que demà toca CARA... Espero que els meus nervis no es converteixin en unes altres 12 hores de quiròfan... Ja us vaig dir que ni anestesiat deixo de moure'm, ni jo, ni els meus intestins», adjuntava a la imatge.

I és que, segons sembla, el nerviosisme evident de Sandoval no es pot calmar ni amb una anestèsia que el deixi adormit. Ara s'haurà d'esperar per saber quin és aquest tipus de retoc que, cal recordar, no és l'únic que s'ha anat fent a la cara.  En aquest sentit, fa un parell d'anys Sandoval ja es va fer una sèrie d'infiltracions a la cara per acabar amb les arrugues i lluir un aspecte molt més juvenil. 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RepostBy @josemanuelgomezvillar: "@sandovalizateoficial con pelo en @livetmedical despues de 12 horas y 3.540 UF. Ahora toca cuidarse esos pelos. #medicinaestetica #calvicie #alopeciaandrogenetica #alopecia #cirugiacapilar #clinicaslivet #soylivet #drgomezvillar #victorsandoval #sandovalizate ... millones de gracias a todo el equipo !!! Mañana tenemos q acabar con otro de mis complejos, asi q mañana toca CARA ... espero que mis nervios no se conviertan en otras 12 horas de quirófano ... ya os dije q ni anestesiado dejo de moverme, ni yo ni mis intestinos pobres Olaya y Diana, por cierto maravillosas!!! Fernando El Santo, 18 Madrid

Una publicación compartida de Victor Sandoval (@sandovalizateoficial) el

  • També et pot interessar: Mario Vaquerizo és el primer home 'Pelo Pantene' amb la seva cabellera canosa

Una dura etapa emocional per a Sandoval

Sandoval espera refer-se així d'una de les seves èpoques més dures i tristes de la seva vida a causa de la separació de la seva parella durant vint anys, Nacho Polo.  Des de la seva separació, Sandoval ha passat per diversos processos que, fins i tot, l'han portat a pensar a posar fi a la seva vida.

  • També et pot interessar: Víctor Sandoval, enfonsat: «Cada nit demano que Déu se m'emporti»