Asraf Beno podria anar a la presó per gravar-se conduint a 130 km/h

La parella de Chabelita també va gravar els seients de darrere del cotxe en els quals viatjava el seu germà

Asraf Beno
Asraf Beno va gravar-se conduint de forma temerària | INSTAGRAM

Asraf Beno, actual parella de Chabelita Pantoja, haurà de veure's les cares amb la justícia després de conduir de forma temerària a 130 km/h i utilitzant el telèfon mòbil. L'exconcursant de 'Gran Hermano Vip' no ha estat enxampat per la policia en cap control rutinari, sinó que va ser ell mateix qui va publicar un vídeo a les històries del seu perfil d'Instagram, tal com explica 'La Coctelera'.

En les imatges, tal com va publicar el programa de Telecinco 'Socialité', es pot veure com Asraf grava al volant com cada vegada la velocitat del cotxe que condueix va augmentant fins a aconseguir els 130 km/h. No tenint prou amb això, l'amor de la filla petita d'Isabel Pantoja gira el mòbil per enfocar els seients de darrere del turisme, en els quals, viatja el seu germà. Per tant, a la infracció de la velocitat i la de la utilització de dispositius mòbils durant la conducció, se suma que va treure la seva atenció de la carretera durant, almenys, onze segons.

Les sancions a les quals es podria enfrontar la parella de Chabelita

El programa que va emetre les imatges, presentat per la periodista María Patiño, es va posar en contacte amb un professor d'autoescola, per tal de preguntar-li a quines conseqüències penals es podria enfrontar Asraf després de la seva publicació. En aquest sentit, el professor va dir que se li podria sancionar amb 100 euros i la retirada de sis punts del carnet per l'incompliment de diverses normes de circulació. «Serien sis punts. Però si va per la via penal, serà el jutge qui decideix. Els jutges decideixen les quantitats, presó assumptes socials o retirar-li el carnet» 

  • També et pot interessar: Chabelita Pantoja i Asraf ja no oculten el seu amor

A tot això, va afegir que «està incomplint velocitat, no conduir per la dreta, la concentració en la càmera i mirant cap a darrere. Són factors de risc que posen en risc la seguretat de la via»

  

A més a més, cal destacar que Asraf no només va posar en joc la seva vida i la del seu germà, sinó la de la resta de conductors que podien creuar-se pel seu camí. Aquesta no és la primera vegada en la qual Asraf es veu implicat en una polèmica. De fet, fa poques setmanes ell i Chabelita van acabar a Urgències després d'una baralla en una discoteca de Madrid. Sembla que la fama no li està anant massa bé al que fou Míster Univers.

Captura del vídeo d'Asraf Beno
Asraf Beno va arribar fins als 130 km/h | TELECINCO

 

  • També et pot interessar: Asraf parla per primera vegada sobre els aldarulls en una discoteca

Comentaris

envia el comentari