URGENT

L'ATM fa marxa enrere i crea per sorpresa la T-Familiar

Álex Lequio enceta una nova aventura professional

El fill d'Ana Obregón ha creat una plataforma per posar en contacte 'influencers' i marques
Álex Lequio crea 'Celebrize', un nou club per a 'influencers' | ABC

 

El fill d’Ana Obregón mira el futur amb optimisme. Álex Lequio, que ha travessat l’any més dur de la seva vida a causa del càncer que patia, ha decidit crear la seva pròpia empresa ara que ja està curat. 'Celebrize', que així és com s'anomena, exercirà d'intermediari entre les marques i els famosos o ‘influencers’ que es dediquen a promocionar-les a les xarxes socials per guanyar-se la vida.

 

Una empresa per a 'celebrities' i marques

‘El Español’ revelava que l’empresa ha estat inscrita fa pocs dies amb el nom de Celebriteat Solutions S.L., tot i que ja faria uns mesos que està activa, concretament, la seva activitat es remunta uns mesos enrere. La nova companyia, que es va llançar l’11 de febrer via Instagram, ja té els seus primers clients com són Adrián Rodríguez, Oriana Marzoli o Anna Ferrer.

 

 

Cal recordar que Àlex Lequio no s’estrena com a empresari, i que tot i ser jovenet encara, ja té darrere les espatlles cert recorregut professional amb una botiga a Internet anomenada ‘Blend Solutions’. Aquesta s’encarrega de vendre rellotges via Internet amb un rang molt ampli de preus, ja que els rellotges es poden trobar des de 34,92 euros fins a 2.400 euros. Aquest cop, ha decidit crear 'Celebrize' amb el seu amic i soci, Nacho Fernández.

 

El funcionament de la plataforma

'Celebrize' es defineix com una plataforma privada que permet posar en contacte ‘celebrities’ amb marques. Està pensada com un club privat on s’accedeix per invitació, i un requisit indispensable per poder ser acceptat és tenir molts seguidors a les xarxes.

 

 

En aquest aspecte, hi ha un equip encarregat de ‘filtrar’ les invitacions i que només accedeixin els ‘influencers’ més destacats: «l’equip d’estratègia valorarà el perfil i prendrà una decisió sobre si es compleixen amb tots els requisits perquè aquesta persona accedeixi al club». Un cop dins el club, l’usuari es trobarà amb una comunitat de marques de diferents àmbits com de roba, calçat, hotels, restaurants, accessoris, etc. amb les quals podrà col·laborar a canvi de publicitat a les seves xarxes socials.