Belén Esteban relata su suceso paranormal

Belén Esteban explica un fenomen paranormal relacionat amb el seu pare

La col·laboradora de ‘Sálvame’ va deixar clar que ella creia en aquesta mena de successos

Les declaracions de Kiko Rivera sobre el fenomen paranormal que havia viscut la seva mare, va ser un dels temes principals del debat de ‘Sálvame’. En aquest sentit, Anabel Pantoja va treure ferro a l’assumpte i va dir que ella mai havia escoltat aquesta anècdota.

Belén Esteban va sorprendre tothom perquè va defensar el fill d’Isabel Pantoja dient que ella sí que creu en aquestes creences espirituals. A més, va aprofitar l’ocasió per explicar una experiència que va viure relacionada amb la mort del seu pare.

Kiko Rivera parla sobre la seva mare

Tot va començar amb els comentaris dels col·laboradors sobre el relat de Kiko Rivera. El DJ sembla que està aprofitant els últims dies a ‘GH Dúo’ per sincerar-se amb els seus companys i l’audiència. Primer va confessar que havia patit addicció a les drogues i, fins i tot, es va atrevir a parlar sobre l’ingrés a presó de la seva mare.

Seguint aquesta línia, Rivera va aprofitar un moment de conversa amb els seus companys per compartir amb ells que la seva mare havia vist l’esperit de Lady Di el mateix dia de la seva mort. Segons Kiko, Isabel Pantoja els va confessar que estava dormint i, de sobte, va obrir els ulls i va veure l’ombra de Diana de Gales movent la mà com si s’estigués acomiadant.

Kiko Rivera hablando sobre sus experiencias esotéricas
Kiko Rivera parlant sobre les seves experiències esotèriques | Telecinco  

Belén Esteban se sincera

Tot i que la seva cosina, Anabel Pantoja, va assegurar que mai havia escoltat aquesta experiència, el debat sobre els fets paranormals va continuar entre els col·laboradors de ‘Sálvame’. En aquest sentit, Belén Esteban va comentar que quan el seu pare estava malalt sempre li parlava sobre una escala i que ella no sabia a què s’estava referint. Però tot va canviar després de la seva mort. «Quan va morir, vaig anar al columbari del meu pare i hi havia una escala. Pot semblar una ximpleria però jo crec en aquestes coses», va agregar.

Però la cosa no va quedar aquí, ja que la col·laboradora va dir que aquesta situació es repetia cada vegada que anava a visitar el columbari del seu pare i Belén va decidir deixar d’anar-hi. «Pot semblar increïble, la gent no s’ho pot creure, però a mi m’ha passat, us ho pot explicar la meva família», va concloure.