Jorge Javier Vázquez sobre d'Ylenia a 'GH DÚO': «Era la meva guanyadora»

El presentador ha escrit en el seu blog de 'Lecturas' com d'identificat se sent amb Ylenia i que era una de les seves concursants preferides

Ylenia amb Jorge Javier després de la seva expulsió
Ylenia amb Jorge Javier després de la seva expulsió | CatalunyaDiari.cat

Al presentador Jorge Javier Vázquez se’l coneix per no tenir pèls a la llengua a l’hora de mullar-se sobre els concursants dels ‘realities’ que presenta i declarar-se fan d’un o altre. Sovint deixa palès els seus favoritismes sense cap mena de vergonya i així ho ha fet aquesta última vegada en el seu blog de ‘Lecturas’, on ha escrit sobre la seva predilecció per Ylenia, concursant que recentment ha estat expulsada de ‘GH DÚO’.

Jorge Javier desvelava que en saber l’expulsió d’Ylenia, una companya seva li va enviar un missatge que deia: «Ylenia em representa», a la qual cosa ell va contestar: «No. Ylenia ENS representa».

 

 

Jorge Javier defensa Ylenia

Al presentador li commou especialment que la de Benidorm sigui una noia amb ànsies de millora i que no es queda on està: «És una dona que se sap imperfecta, però amb ganes de millorar, i això és, entre altres coses, el que la converteix en una dona intel·ligent. Perquè podria emparar-se en el «jo sóc així i a qui no li agradi que s’aguanti», un pensament vital que no m’interessa en absolut».

 

 

Ylenia explica com ha estat la seva infància
Ylenia explica com ha estat la seva infància | TELECINCO

 

També ha explicat en quines coses Ylenia el representa i perquè se sent identificat amb ella: «Ric molt amb Ylenia. És divertida, fica-potes, amant de la gresca, defensora de causes inexistents i amant de la nit i els seus racons. És en aquest moment del dia quan es perd i parla de manera inconnexa, que és el que ens passa als que la realitat ens sembla tan avorrida que n’hem d’inventar una altra».

Després d’això, i fent referència clara a la nit que va passar amb Antonio Tejado, defensava el presentador: «Al cap d’unes hores, no se’n recorda de la missa la meitat i s’avergonyeix d’uns actes que diuen que ha fet. Però no aprèn perquè està en la seva naturalesa seguir equivocant-se per ser cada cop millor persona».

 

Ylenia s'enfronta a Maria Jesús
Ylenia s'enfronta a Maria Jesús | TELECINCO

 

Ylenia, la seva concursant guanyadora

Jorge Javier reconeix que Ylenia era la seva candidata per guanyar ‘GH DÚO’, i que si això hagués succeït, li hauria servit a la de Benidorm per creure una mica més en ella i saber que no està sola.

Tot i això, reconeix que també se n’alegra que estigui fora de la casa de Guadalix, ja que en els últims temps estava entrant en un bucle tòxic a causa de la seva enemistat amb María Jesús Ruiz, que la treia de polleguera i li va fer mostrar la seva faceta més violenta; així que el presentador admet que és millor que hagi sortit, perquè si la cosa hagués continuat així, s’hauria danyat massa la seva imatge.

 


Comentaris

envia el comentari