Jorge Javier Vázquez confessa que està ‘tontejant’ amb un noi de 21 anys

El presentador de ‘Sálvame’ explica la seva situació emocional al blog de la revista ‘Lecturas’

Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez | Telecinco

La primavera, la sang altera. Precisament això és el que li està passant a Jorge Javier Vázquez, que ha confessat que després de viure una època de calma durant l’hivern, ara sent que té ganes de marxa i de conèixer persones noves. Segons va explicar el presentador de ‘Sálvame’ al seu blog de la revista ‘Lecturas’, ja ha començat a il·lusionar-se amb un noi de 21 anys a través d’Instagram. Vázquez prefereix no revelar la seva identitat i es refereix a ell amb la inicial F.

Un canvi d’actitud

El presentador va trencar amb la seva parella fa un any i fins ara es mostrava una mica apàtic amb la idea de lligar o de trobar de nou l’amor. Aquesta actitud també ha afectat Jorge Javier en el seu estil de vida, ja que abans li agradava el món de la nit i ara prefereix conèixer gent a través de les xarxes socials. «Una de les raons per les quals treballo tant és perquè així no surto. La nit m’ha agradat sempre. Els bars, les discoteques i, fins i tot, els ‘afters’ han sigut durant molts anys per a mi llocs sagrats».

Un altre àmbit on s’ha pogut veure el canvi que ha fet Jorge Javier és a la televisió, especialment a ‘Sálvame’, on s’ha mostrat més reflexiu i calmat en relació amb les intervencions dels convidats i col·laboradors.

Jorge Javier Vázquez a 'Sálvame'
Jorge Javier Vázquez a 'Sálvame' | Telecinco

 

«La bèstia s’està començant a despertar»

En aquest sentit, el presentador concreta que ha sigut un «hivern duríssim» però que ara, amb l’arribada de la primavera, sent com «la bèstia s’està començant a despertar». Potser té alguna cosa a veure el tal F., amb el qual manté un ‘tonteig’ a través de les xarxes socials. «És un dels nois més espectacular que he vist a la meva vida», diu sobre ell.

Aquesta no seria la primera vegada que Vázquez comparteix amb els lectors del blog de ‘Lecturas’ les persones especials que apareixen a la seva vida. De fet, el mes passat va comentar que parlava a través d’Instagram amb un jove de 26 anys, J.L., amb el qual compartia la professió de periodista.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoy es viernes. Espero que se note.

Una publicación compartida de Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) el


Comentaris

envia el comentari