IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Mediaset prescindeix de María Teresa Campos

Després de vint anys treballant a Telecinco, la cadena privada no ha renovat el contracte a la periodista

María Teresa Campos diu adéu a Mediaset
María Teresa Campos diu adéu a Mediaset | CEDIDA

La veterana presentadora de Telecinco, María Teresa Campos, travessa un dels moments més complicats de la seva vida, després que el passat dilluns 4 de març acabés el seu vincle contractual amb Mediaset.

Mediaset prescindeix de María Teresa i no li renova el contracte

Després de dues dècades treballant i triomfant en diversos programes de Telecinco, el passat 4 de març, dia en què finalitzava el contracte de María Teresa Campos, la cadena va decidir prescindir de la periodista i donar per acabada la seva relació laboral.

Aquest fet no ha sorprès gaire als teleespectadors, ja que la presentadora ja no assolia els èxits que havia aconseguit amb el programa que presentava els caps de setmana ‘Que tiempo tan feliz’, i Mediaset el va suprimir. Des de llavors, les seves aparicions als platós de Telecinco es van limitar en la seva participació en alguns episodis del reality ‘Las Campos’.

María Teresa Campos està decebuda amb la cadena
María Teresa Campos està decebuda amb la cadena | TELECINCO

 

Tot i això, segons informa La Razón i assegura l’entorn de la periodista, durant aquests dos anys que María Teresa ha estat sense el seu programa però amb contracte en vigor, la productora li ha estat pagant uns 20.000 euros al mes: «Si no la renoven, perdrà al voltant de vint mil euros al mes». I és que durant aquests dos anys, tot i que la productora va intentar trobar un format on pogués encaixar bé la periodista, no van arribar a cap acord però la veterana periodista va seguir cobrant per ser imatge de la productora.

Decebuda amb la cadena

El mateix entorn de la periodista han explicat com es troba María Teresa Campos després que hagin prescindit dels seus serveis i no li hagin renovat el contracte: «Està que mossega. María Teresa se sent humiliada, perquè l’han tingut dos anys amb els braços plegats. Ha tingut alguna oferta d’una altra cadena en els últims mesos, però no podia acceptar-la. Està pendent del que decideixi el canal on tant ha triomfat». A més, han afegit que: «María Teresa no està bé, i tot i que no li ha agafat per sorpresa, tenia alguna esperança perquè es veia capaç de seguir en la professió».

La periodista ha mostrat el seu disgust amb el tracte que li han donat
La periodista ha mostrat el seu disgust amb el tracte que li han donat | CEDIDA

 

La periodista està a punt de complir 78 anys però al seu cap no hi entra la possibilitat de jubilar-se, i com ja ha confessat en diverses ocasions «morirà amb les botes posades abans que  jubilar-se». María Teresa també va demostrar, en una entrevista amb la col·laboradora Mila Ximénez, les seves ganes de tornar a dirigir un programa afirmant que: «Estic segura, que abans de retirar-me, tinc el dret de presentar un nou programa».

María Teresa estudia altres ofertes televisives

Tot i aquesta nova situació professional, María Teresa Campos s’ha mantingut en silenci com ha fet sempre. La periodista no ha volgut fer declaracions sobre les condicions laborals que tenia amb Mediaset ni del seu nou futur professional. 

Malgrat tot, és ben conegut que un cop finalitzat el seu vincle laboral amb la cadena, la periodista podrà acceptar alguna de les ofertes que li han proposat altres cadenes com Telemadrid o Canal Sur, on sí que podrà dirigir el seu propi programa.


Comentaris

envia el comentari