Persones pròximes a Malú destapen el seu caràcter: «És una diva»

'Sálvame' ha recollit les declaracions de treballadors que han coincidit amb l'artista, i que asseguren que destaca per tenir mal caràcter

Malú en una actuación
'Sálvame' investiga el caràcter de Malú | Cedida

En mig dels rumors que giren al voltant de la suposada relació entre Albert Rivera i Malú, el programa ‘Sálvame’ s’ha proposat investigar el caràcter i el comportament de la cantant que, per cert, ha desaparegut de l’escenari públic i es desconeix la seva localització.

Malú, neboda de Paco de Lucía, no ha fet cap declaració respecte als rumors sobre la seva relació amb el líder de Ciutadans; Albert Rivera tampoc ha volgut pronunciar-se. A causa de la falta de confirmacions, el programa de Telecinco ha decidit indagar en el caràcter de Malú a través de persones que han treballat amb ella, i les declaracions no deixen gaire bé a la cantant. 

Lydia Lozano fou una de les primeres a comentar el caràcter ‘especial’ Malú durant un dels programes; poques hores més tard, ‘Sálvame’ ja disposava de testimonis de diverses persones que havien treballat amb la cantant i que la descrivien com una diva. «La típica artista que canvia de cara quan la càmera l’està enfocant. Destaca sobretot per la poca empatia que manifestava», explica un dels treballadors que va coincidir amb ella a Canal Sur.

Malú está en el foco de las noticias por su relación con Albert Rivera
Alguns testimonis recollits per 'Sálvame' reconeixen l'actitud altiva de la cantant | Telecinco

 

Un altre dels testimonis que va coincidir amb Malú durant ‘La Voz’ assegurava que l’artista era poc accessible en comparació amb altres ‘coach’: «El tracte era escàs, se la veia poc. Alejandro Sanz estava súper accessible amb tot el món, i Malú era una diva. Jo la recordo passar com si fos Beyoncé. El primer que et deien els companys en arribar era que anessis amb compte amb ella. Hi havia una por generalitzada a Malú».

Tot i el gran nombre de crítiques contra l’artista, algunes persones s’han posicionat a favor de Malú, com és el cas de Rafa Mora i Terelu Campos. Ambdós justifiquen el caràcter de la cantant declarant que és una persona «molt exigent amb ella mateixa», i que per això «exigeix molt dels altres». 

Malú trabajó en 'La Voz'
Alguns treballadors de 'La Voz' asseguren que «va de diva» | Telecinco

 

Alta tensió entre Malú i ‘Sálvame’

La relació entre ‘Sálvame’ i Malú no és bona d’ençà que la cantant, que en aquella època participava a ‘La Voz’, es va negar a cantar en el programa. Segons explica David Valldeperas, un dels directors de ‘Sálvame’, tot es va capgirar quan la representant de Malú el va informar que la cantant «exigia que ni Jorge Javier Vázquez ni cap altre dels col·laboradors de ‘Sálvame’ es podien aproximar a ella».

Valldeperas es va negar a complir amb l’exigència de l’artista. «Mai vaig arribar a saber si eren peticions directes d’ella o de la mateixa representant. Finalment va succeir tot com havia de succeir, va veure vídeos, la va presentar Jorge...», relata el director.

David Valldeperas y Carlota Corredera
David Valldeperas explica l'episodi tens amb Malú a 'Sálvame' | Telecinco

 


Comentaris

envia el comentari