Les xarxes carreguen contra Julio Ruz per pujar una foto de la seva filla petita

L’exconcursant de ‘GH DÚO’ publica una imatge de la filla que comparteix amb María José Ruiz al seu compte d’Instagram

Julio Ruz
Julio Ruz, exconcursant de 'GH DÚO', torna a protagonitzar una altra polèmica | Telecinco

L’exconcursant de ‘GH DÚOJulio Ruz no està passant per una bona època, ni mentre estava dins la casa de Guadalix de la Sierra, ni després de l’expulsió disciplinària del programa. A més de les picabaralles i polèmiques amb la seva exparella María José Ruiz, ara l’empresari s’enfronta a les crítiques per haver pujat al seu perfil d’Instagram una imatge de María Jesús, la filla que té en comú amb l’ex-Miss.

Les setmanes que va passar Julio Ruz a ‘Gran Hermano’ convivint amb la seva exparella van ser emocionalment molt intenses a causa de les repetides discussions entre ell i María José. A més, poc després de ser eliminat del concurs, la model, de la que Ruz va confessar que encara estava enamorat, va iniciar una relació amb Antonio Tejado. Julio Ruz també va ser durament atacat per la seva exsogre.

Julio Ruz publica una foto de la filla que té amb María José

María Jesús Ruiz i Julio Ruz van ser parella i tenen una filla en comú | CatalunyaDiari.cat

 

 

L’allau de crítiques va arrancar just quan Julio Ruz va decidir publicar a Instagram una fotografia de la filla petita que comparteix amb l’ex-Miss Espanya. L’empresari va acompanyar la foto de la petita María José amb un text que deia el següent: «Diu la meva companya de pis que segueixi caminant jo, que si tal ja m’enxampa ella!!».

En poc temps, la imatge va recollir més de 2.700 ‘m’agrada’ i multitud de comentaris, entre els quals es podien llegir crítiques per haver publicat una imatge d’una menor. «I si la seva mare ni l’exposa a les xarxes, per què ho fas tu? Potser la poca vergonya la tens tu» o «la meva pregunta és, per què no puges fotos dels teus altres fills i sí la de María Jesús?», escrivien molts usuaris.

La dura resposta de l'empresari a les xarxes

«La poca vergonya la teniu vosaltres, que a més de ser mentiders, sou tan estúpids que no sabeu mirar el perfil de la seva mare i veure que ella també la té. És més, encara que no la tingués, jo com a pare de la petita puc fer el que em doni la gana». Aquesta era la resposta de Julio Ruz davant l’allau de crítiques rebudes per les xarxes socials.

Les paraules taxatives no es van quedar aquí, ja que l’empresari va afegir: «Sou poc menys que escombraries els qui aprofiteu una fotografia d’un nadó per atacar. A més d’uns covards fent-ho des de l’anonimat. Us hauria de caure la cara de la vergonya, però com que no teniu ni dignitat, és lògic que sigueu els que defensen a determinades persones».


Comentaris

envia el comentari