Ana Rosa Quintana és guardonada amb el premi Internacional de Premsa

La trajectòria professional de la periodista ha estat homenatjada pel Club Internacional de Premsa

Ana Rosa Quintana ha estat premiada per la seva trajectòria professional
Ana Rosa Quintana ha estat premiada per la seva trajectòria professional | EL ESPAÑOL

Gràcies a la seva llarga trajectòria professional, la periodista Ana Rosa Quintana ha estat guardonada amb el premi del Club Internacional de Premsa. D’aquesta manera, la presentadora ha estat reconeguda pel seu paper dins l’àmbit televisiu. El Club Internacional de Premsa és conegut per acollir a un grup d’associacions de periodistes espanyols els quals tenen una trajectòria de projecció internacional. Han estat aquests professionals els qui han volgut premiar a Ana Rosa Quintana.

Així doncs, aquest premi anual té com a objectiu homenatjar els treballadors dins el món de la comunicació i del periodisme, tant nacional com internacional, els quals exerceixen les seves funcions amb qualitat i responsabilitat. Ana Rosa Quintana s’ha mostrat plenament satisfeta i orgullosa per haver rebut aquest premi per la seva qualitat com a periodista, encara que no és la primera vegada que el seu càrrec televisiu és guardonat.

Ana Rosa Quintana és una periodista polifacètica

La periodista madrilenya ha demostrat en diverses ocasions la seva faceta polivalent des dels seus inicis periodístics a la Ràdio Nacional d’Espanya. Més endavant, l’any 1982 va ser contractada per 'Televisión Española' per ocupar el càrrec de presentadora als telenotícies nocturns.

Només un any més tard va traslladar-se a la ciutat de Nova York per treballar com a corresponsal de la ràdio COPE, i quatre anys després va tornar a la seva ciutat natal, Madrid, com a directora i presentadora de 'Las tardes de RCE' a 'Radiocadena española'.

El Programa de Ana Rosa és un dels espais amb més audiència
'El Programa de Ana Rosa' és un dels espais amb més audiència | TELECINCO

 

La seva entrada a Telecinco va arribar l’any 1994, on va presentar els programes 'Veredicto' i 'Nunca es Tarde'. Va ser a finals de la dècada dels 90 quan la periodista va incorporar-se a Antena 3 i va aventurar-se a presentar l’espai de testimonis 'Sinceramente Ana Rosa Quintana'. Va passar poc temps fins que el seu programa 'Extra Rosa' de crònica social es col·loqués entre el magazín més popular i amb més audiència de la sobretaula.

Com que no va renovar-se el seu contracte amb Antena 3, l’any 2004 va tornar a Telecinco on exerceix el seu càrrec de presentadora a 'El programa de Ana Rosa', un dels espais mediàtics més audiència de la cadena de Mediaset.


Comentaris

envia el comentari