Carmen Borrego ja no porta collaret

Carmen Borrego, recuperada i sense collaret

La col·laboradora explica que ja es troba millor després que 'Payasín' li estampés un pastís a la cara que l'ha deixat convalescent

Carmen Borrego ja està recuperada de la lesió que va sofrir al ‘reality’ ‘Sálvame Okupa’, quan el famós pallasso de ‘Gran Hermano’ li va llençar un pastís a la cara. Carmen Borrego va entrar al ‘reality’ quan encara es trobava en procés de recuperació després d’una intervenció estètica, i per tant encara estava convalescent, cosa que va fer que un simple impacte d’un pastís es convertís en una cosa més seriosa i hagués d’acabar abandonant el concurs i dirigir-se al metge.

  

Des de llavors s’ha pres un descans per prescripció mèdica i es troba allunyada dels mitjans, tot i que es permet fer algunes declaracions com la que ha realitzat a la revista ‘Semana’, en la qual ha explicat que quasi es troba totalment recuperada:  «Estic millor. Esperant els resultats d’unes proves mèdiques, però ara em trobo millor». La filla de Maria Teresa Campos també ha explicat a la citada revista que  ja no necessita dur el collaret pel carrer i que només l’ha de portar dins de casa. L’evidència que la seva recuperació ja és un fet la trobem en una de les últimes imatges que ha publicat a Instagram, en la qual se la pot veure acompanyada del seu marit en el restaurant del famós cuiner Pepe Rodríguez de ‘Masterchef’.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gracias Pepe, no se puede comer mejor

Una publicación compartida de Carmen Borrego campos (@carmenborregocampos) el

 

Carmen Borrego vol mantenir-se al marge de les polèmiques

Les últimes setmanes han estat molt delicades tant per a Carmen Borrego com per a la seva germana Terelu, que han estat el blanc de la diana de dures crítiques a càrrec dels seus companys de 'Sálvame'. Així que ara, la postura de la col·laboradora és mantenir-se callada per no generar més polèmiques: «Jo ara calladeta, millor calladeta», recitava Carmen a la revista.

Terelu Campos va abandonar el plató feta un mar llàgrimes
Terelu Campos va abandonar el plató en un mar de llàgrimes | TELECINCO

 

L'última polèmica en què es van veure immerses les dues germanes estava relacionada amb Carmen Borrego, que es trobava de vacances a Santander, cosa que va enfurismar als col·laboradors de 'Sálvame' tot just van saber la notícia, ja que segons el seu informe mèdic,  havia de fer repòs absolut durant 7 dies. En sospitar els col·laboradors que aquesta els estava enganyant, van iniciar un dur atac contra Carmen Borrego, i en un intent de calmar les aigües, Terelu va sortir en defensa de la seva germana, cosa que va provocar que les crítiques es dirigissin cap a ella. Al final, i sense poder aguantar més la pressió, Terelu va decidir abandonar el programa definitivament.