URGENT

Desallotgen de matinada l'acampada de plaça Universitat

Carmen Borrego, recuperada i sense collaret

La col·laboradora explica que ja es troba millor després que 'Payasín' li estampés un pastís a la cara que l'ha deixat convalescent
Carmen Borrego ja no porta collaret | TELECINCO

 

Carmen Borrego ja està recuperada de la lesió que va sofrir al ‘reality’ ‘Sálvame Okupa’, quan el famós pallasso de ‘Gran Hermano’ li va llençar un pastís a la cara. Carmen Borrego va entrar al ‘reality’ quan encara es trobava en procés de recuperació després d’una intervenció estètica, i per tant encara estava convalescent, cosa que va fer que un simple impacte d’un pastís es convertís en una cosa més seriosa i hagués d’acabar abandonant el concurs i dirigir-se al metge.

  

Des de llavors s’ha pres un descans per prescripció mèdica i es troba allunyada dels mitjans, tot i que es permet fer algunes declaracions com la que ha realitzat a la revista ‘Semana’, en la qual ha explicat que quasi es troba totalment recuperada: «Estic millor. Esperant els resultats d’unes proves mèdiques, però ara em trobo millor». La filla de Maria Teresa Campos també ha explicat a la citada revista que ja no necessita dur el collaret pel carrer i que només l’ha de portar dins de casa. L’evidència que la seva recuperació ja és un fet la trobem en una de les últimes imatges que ha publicat a Instagram, en la qual se la pot veure acompanyada del seu marit en el restaurant del famós cuiner Pepe Rodríguez de ‘Masterchef’.

 

 

 

 

Carmen Borrego vol mantenir-se al marge de les polèmiques

Les últimes setmanes han estat molt delicades tant per a Carmen Borrego com per a la seva germana Terelu, que han estat el blanc de la diana de dures crítiques a càrrec dels seus companys de 'Sálvame'. Així que ara, la postura de la col·laboradora és mantenir-se callada per no generar més polèmiques: «Jo ara calladeta, millor calladeta», recitava Carmen a la revista.

 

Terelu Campos va abandonar el plató en un mar de llàgrimes | TELECINCO

 

L'última polèmica en què es van veure immerses les dues germanes estava relacionada amb Carmen Borrego, que es trobava de vacances a Santander, cosa que va enfurismar als col·laboradors de 'Sálvame' tot just van saber la notícia, ja que segons el seu informe mèdic, havia de fer repòs absolut durant 7 dies. En sospitar els col·laboradors que aquesta els estava enganyant, van iniciar un dur atac contra Carmen Borrego, i en un intent de calmar les aigües, Terelu va sortir en defensa de la seva germana, cosa que va provocar que les crítiques es dirigissin cap a ella. Al final, i sense poder aguantar més la pressió, Terelu va decidir abandonar el programa definitivament.