Terelu Campos marxa de 'Sálvame' per col·laborar a 'Viva la vida'

La col·laboradora fa temps que no se sentia còmoda a l’espai de Telecinco i ara vol endinsar-se en nous projectes professionals

Terelu Campos torna a Telemadrid
Terelu Campos vol endinsar-ne en nous projectes professionals | GETTY
 

El passat dilluns 22 d’abril va succeir un fet inesperat a 'Sálvame'. Terelu Campos va perdre la poca paciència que li quedava a causa que els seus companys critiquessin la seva germana Carmen Borrego, la qual va concursar a 'Sálvame Okupa'. Farta pel comportament dels altres col·laboradors, va abandonar el plató en directe sense poder evitar plorar.

Mentre marxava, va assegurar que «no vull participar més en aquest espectacle. Encara que a vosaltres no us importi, és la meva germana i a mi sí que m’importa. S’ha acabat, no coneixeu els límits». La pàgina web d’entreteniment 'Jaleos' ha assegurat que hi ha un altre motiu pel qual la filla gran de María Teresa Campos hagi abandonat l’espai vespertí: es tracta d’una oferta laboral per part del programa 'Viva la Vida'.

  • També pots llegir: Mila Ximénez carrega contra Carmen Borrego pel seu pas per 'Sálvame Okupa'

Terelu Campos abandona el programa de 'Sálvame'

Sembla que Raúl Prieto, exdirector de 'Sálvame' que ara es troba al capdavant del programa de cap de setmana presentat per la periodista Emma García, té al cap a les germanes Campos per als seus plans de futur. Ambdues tenen preferència en col·laborar en un espai més tranquil com el que dirigeix actualment Prieto.

 

Emma García i Terelu Campos podrien ser companyes de plató
Emma García i Terelu Campos podrien ser companyes de plató | TELECINCO

A més a més, és coneguda la bona relació que manté el 'Clan Campos' amb el director des de la producció del reality 'Las Campos'. Sembla que Terelu va confessar a les seves amistats més properes l’esgotament que sentia per culpa de 'Sálvame' i la il·lusió que tenia per aventurar-se en un nou projecte.«L’ha fet explotar i ara té gairebé presa la decisió d’abandonar el programa», han manifestat algunes persones respecte a la situació de la periodista.

Raúl Prieto vol comptar amb Terelu campus per al programa 'Viva la vida' | CEDIDA
 

Les persones que es troben al seu voltant insisteixen que Terelu «està molt esgotada psicològicament de 'Sálvame', i tot i que sap que a 'Viva la Vida' guanyarà menys (només dues tardes els caps de setmana), s’ho està plantejant seriosament i la seva germana l’anima. Hi ha coses més importants que els diners».

  • També et pot interessar: Terelu Campos plora les crítiques cap a la seva germana, Carmen Borrego

Comentaris

envia el comentari