Laura ESCANES

Laura Escanes llueix un gran escot en un acte promocional

L''influencer', ja recuperada del seu mareig, no vol deixar de treballar i presumir de la seva figura tot i el seu embaràs

Laura Escanes sembla decidida a no deixar que el seu embaràs aturi la seva vida professional. L''influencer' catalana està molt il·lusionada amb l'arribada de la petita Roma però això no ha fet que deixi de banda els seus compromisos publicitaris i que en ells s'atreveixi a lluir la seva figura com fins ara. Així en un dels seus últims actes, duia un generós escot molt provocatiu.

La parella de Risto Mejide va assistir a la presentació d'una línia d'ulleres d'una coneguda òptica de la qual és imatge. Tot i que ja es troba en el quart mes de gestació, no va dubtar en vestir una granota ajustada amb un gran escot en pic demostrant que encara es continua sentint sexi, tot i el seu embaràs. La jove va posar amb un d'aquests complements que deia «encaixen molt» amb la seva forma de ser.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Por si no teníais suficiente con una Laura... BOOM Nueva colección #mojellyfish de @moeyewear

Una publicación compartida de Laura Escanes (@lauraescanes) el

 

Recuperada del seu primer ensurt d'embarassada

Escanes es va mostrar totalment recuperada del primer gran ensurt com a embarassada. Fa uns dies va patir un lleu mareig mentre visitava el temple de Debod, un dels llocs més romàntics de Madrid. Explicava que «es va haver d'estirar» després que l'afectés «el canvi de temperatura de l'interior a l'exterior».   «Tenien la calefacció 'a tope'»,  remarcava. 

Escot Laura Escanes
Laura Escanes va atrevir-se a dur una granota molt provocativa tot i estar embarassada | GTres

 

Per sort, tot va quedar en una petita anècdota per explicar. En quant va menjar alguna cosa:  «Em va pujar el sucre, no va ser res». Entrada ja en la setmana 18, no es potintuir la seva incipient panxa d'embarassada.   Ella no sembla tenir pressa perquè se li notin els canvis físics propis del seu estat de bona esperança: «Encara no m'ha crescut massa la 'panxeta', dona'm temps».