Pablo Alborán

Pablo Alborán encén les xarxes amb una fotografia sense samarreta

El cantant malagueny acaba d'arribar de la seva gira americana amb, «Prometo» que ha estat tot un èxit

Pablo Alborán està passant per un bon moment personal i professional i les publicacions a les seves xarxes socials, en especial Instagram, en són una mostra.  La darrera fotografia que ha causat furor i que ha fet augmentar la temperatura dels seus fans a Espanya i a la resta del món mostra que, cada vegada més, el cantant malagueny lluita per tenir un cos 10.

A la imatge es pot veure un Alborán sense samarreta, assentat en un sofà i bevent d'una llauna. La veritat és que la fotografia podria anar sola, sense l'acompanyament de cap text. Tot i això, Alborán s'ha limitat a titular-la: «Gana». Arran de la publicació d'aquesta insinuant fotografia es va crear una allau de comentaris i de 'likes' que van demostrar-li que de qui tenen gana les seves fans és d'ell. Fins i tot personatges famosos no es van poder estar de comentar la publicació.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HAMBRE #jetlag

Una publicación compartida de Pablo Alborán (@pabloalboran) el

Milers de 'likes' i comentaris

En aquest sentit, l'actor Álex González va dir-li: «Però com no has de tenir gana, ànima càndida, si tens músculs fins i tot darrere de les orelles». I la veritat és que el cos del cantant ha patit un canvi considerable que ha posat de manifest la màxima cura que té sobre ell.  Sempre ha demostrat que li agrada molt cuidar el seu aspecte físic, però el cert és que en els darrers mesos els seus músculs han anat agafant cada vegada més protagonisme, fins a convertir-se en un detall molt important del seu aspecte físic.

Alborán cuida molt el seu cos a base d'hores de gimnàs i de dur a terme una alimentació saludable. No hi ha dubte que tot esforç té els seus fruits i ell està encantat de mostrar-los a través de les seves xarxes socials.  Alborán acaba d'arribar de la seva gira americana amb 'Prometo' que ha estat tot un èxit i que ha servit per a reafirmar que el malagueny arrasa allà on va.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me acabo de despertar con una nueva canción en la cabeza.

Una publicación compartida de Pablo Alborán (@pabloalboran) el