Anabel Pantoja presenta la seva parella Omar a la Fira d'Abril de Sevilla

La seva fama ha pujat com l'escuma en els darrers anys i han estat molts els que s'han volgut fer una foto amb ella

Anavbel Pantoja a la Fira d'Abril
Anabel Pantoja no s'ha volgut perdre la Fira d'Abril | TELECINCO

Anabel Pantoja és una apassionada de la Fira d'Abril de Sevilla i, com a bona andalusa, no s'ha volgut perdre l'esdeveniment de l'any. Però, en aquesta ocasió, no ho ha fet sola, sinó amb el seu nou amor: Omar. Es tracta d'un canari amb el qual ja porta diversos mesos de relació malgrat la distància que els separa de forma diària.

Tot i que en l'actualitat Anabel viu entre Madrid i Sevilla i ell a Canàries, sempre que pot, la neboda d'Isabel Pantoja es trasllada fins a les illes per a veure i gaudir del seu amor. En aquesta ocasió el vol ha estat a l'inrevés i Omar ha volat fins a la península per a estar amb Anabel i descobrir per primera vegada la Fira d'Abril. 

El 'Plan Pantoja' a la Fira d'Abril

Aprofitant l'ocasió, 'Sálvame', programa de Telecinco on col·labora Anabel, també va voler ser testimoni de les passejades d'amor de l'andalusa i es va traslladar fins a Sevilla per a conèixer de primera mà la fira. Tanmateix, aprofitant que Anabel se sotmet des de fa diversos mesos al conegut com 'Plan Pantoja', el programa de Mediaset va aprofitar per a seguir les recomanacions dietètiques d'Anabel des de la fira. En aquest sentit, Anabel es va veure obligada a esquivar algunes de les opcions alimentàries de la fira que, evidentment, eren de tot menys saludables.

No obstant això, vam descobrir que les gambes i el peix en general li renta Omar, fet que ella va explicar tot dient que: «jo li faig altres coses». Però la fira no ha estat una bona aliada per a la dieta d'Anabel i després d'alguns excessos i de no fer esport durant una setmana, ha hagut de veure com el seu pes ha augmentat en més d'un quilo. Per aquest motiu, des del programa li han donat un toc d'atenció i li han advertit que, si no segueix el 'Plan Pantoja' de forma seriosa, s'hauran de replantejar el seguiment de la secció.

Ana Obregón després de pesar-se a 'Sálvame'
Anabel Pantoja ha guanyat més d'un quilo durant la Fira d'Abril | TELECINCO

 

L'augment de la seva popularitat

D'altra banda, Anabel va confessar que, tot i que li encanta la Fira d'Abril, cada vegada li fa més mandra anar-hi a causa de l'augment de la seva popularitat. Fa uns anys ja era coneguda com a neboda de la Pantoja i cosina de Kiko Rivera, però la seva fama ha pujat com l'escuma en els darrers anys i això fa que Anabel se senti aclaparada mentre passeja pel recinte firal.

De fet, les càmeres de 'Sálvame', van ser testimonis de l'allau de persones que la paraven i li demanaven fer-se una foto amb ella. Tot i això, Anabel no s'ha pogut resistir i ha celebrat la fira i l'amor com es mereix.

Anabel Pantoja amb Omar
Omar es va traslladar fins a Sevilla des de Canàries | TELECINCO

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari