Anabel Pantoja celebra els seus 700k seguidors amb un nu integral

La neboda de la Pantoja ha posat al seu perfil d'Instagram sense res de roba per donar les gràcies als seguidors

Anabel Pantoja, molt segura amb el seu cos

Anabel Pantoja, molt segura amb el seu cos | INSTAGRAM @ANABELPANTOJA00

Anabel Pantoja ha encès les xarxes després de publicar una fotografia nua. La neboda d'Isabel Pantoja ha volgut agrair així haver arribat als 700.000 seguidors a Instagram, una xifra que no està gens malament i que es mereixia que se celebrés com cal. 

No és la primera vegada que Anabel insinua la seva figura en fotografies, però aquesta ha destacat per la seva senzillesa, sensualitat i naturalitat. A la imatge es pot veure a Anabel tombada de cap per avall en un llit i sense res de roba. La jove andalusa apuja la meitat de les cames i els peus i deixa entreveure les seves pronunciades natges. Finalment, en un primer pla, es pot veure el somriure de felicitat de la també col·laboradora de 'Sálvame'. 

La fotografia va causar furor a les xarxes

Evidentment el furor no va trigar a arribar i en pocs minuts des de la seva publicació, la fotografia ja havia aconseguit milers de 'likes'. Anabel va acompanyar la fotografia amb el següent text: «Amb tant rebombori som 700K. Gràcies per tant afecte, no tinc com agrair-vos-ho». 

Han estat moltes les respostes a aquesta sensual fotografia que han celebrat el nu de la neboda de la Pantoja. Molts li han ressaltat la bona figura que li ha quedat després dels seus esforços en dur a terme una bona alimentació, esport i un estil de vida saludable en general.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Con tanto jaleo somos 700K Gracias por tanto cariño no tengo como agradeceros!

Una publicación compartida de Anabel Pantoja (@anabelpantoja00) el

Comentaris de tota mena a la polèmica fotografia

No obstant això, també hi ha hagut uns altres que no els hi ha agradat gens aquesta fotografia i han començat a llençar-li comentaris desagradables. Així i tot, la tònica general dels missatges ha estat positiva i tots l'animen a seguir en aquesta línia, gaudir de la vida i fugir dels 'haters' que intenten increpar-la. Està clar que Anabel es pren la vida amb un somriure que, a més a més, li agrada transmetre i compartir amb la resta.


Comentaris

envia el comentari