Anabel Pantoja, molt segura amb el seu cos

Anabel Pantoja comparteix una fotografia en banyador: «Aquestes són les meves mesures»

La col·laboradora de 'Sálvame' ha volgut mostrar el seu cos sense cap mena de complex a través d'Instagram

La neboda d’Isabel Pantoja es troba en aquests moments enfrontant-se al repte 'Plan Pantoja' per tal de perdre pes. Tot i això, Anabel Pantoja no té gens de vergonya per compartir a les seves xarxes socials fotografies del seu cos en banyador, fet que demostra que se sent molt còmode amb el seu físic.

Gràcies a la darrera publicació hem pogut veure el seu cos amb les seves mesures reals mentre es ficava dins l’aigua lluint un banyador negre. «La realitat i les meves mesures són aquestes», comentava Anabel.

Molt orgullosa del seu cos, Anabel Pantoja s’està esforçant diàriament per portar un estil de vida més saludable,  i ha volgut fer partícips als seus seguidors dels canvis que està notant amb el repte: «Complint els meus objectius fora i dins de l’aigua», podíem llegir sota la publicació.

Una de les debilitats amb les quals ha de lidiar Anabel és amb el menjar, fet que li ha provocat tenir una mala dieta des que era jove. Sense anar més lluny, fa poc va ser enxampada 'in fraganti' a 'Sálvame' devorant un brownie i un pastís de formatge. Malgrat això, Anabel Pantoja s’està implicant en el seu entrenament i de manera progressiva està perdent pes.

La cosina de Kiko Rivera té present que el seu cos no compleix amb els estereotips de la indústria de la moda, però això no li impedeix exhibir-se públicament tal com és sense cap inseguretat.  No estar condicionada pels cànons estètics de la nostra societat fa que tingui molta seguretat i vulgui mostrar-se a les seves xarxes socials.

Les crítiques pel seu físic

Quan algú s’exposa a Internet no totes les crítiques que rep són positives. Anabel Pantoja ha rebut també molts comentaris negatius sobre la seva instantània en banyador, alguns d’ells amb ànims d’ofendre-la: «Era bo que anessis a l’illa, així perds la cansalada que et sobra», és el comentari d’un dels usuaris. Afortunadament, els seguidors de la col·laboradora  s’han afanyat a defensar-la i a acusar aquestes crítiques de poc respectuoses.