Kiko Rivera besa a su madre, Isabel Pantoja, en 'GH Dúo'

Kiko Rivera llança un missatge d'ànims a Isabel Pantoja abans de començar ‘SV’

L’estrena de la nova edició del ‘reality’ de Telecinco, demà 25 d’abril, està generant una gran expectació

La nova edició del ‘reality’ de Telecinco ‘Supervivientes’ donarà demà el tret de sortida amb  una gran expectació, especialment per dos motius. Per una banda, perquè suposarà el retorn als platós de televisió del popular presentador, Jorge Javier Vázquez, després de patir un ictus, i per l’altra, perquè la cantant Isabel Pantoja és una de les participants del concurs.

I és que la participació de la ‘tonadillera’ ha estat una de les que major interès ha despertat per part dels teleespectadors, ja que ha sorprès que acceptés l’oferta per la dificultat que suposa fer front a un repte personal d’aquest tipus. I per aquest motiu, el seu fill Kiko Rivera ha volgut mostrar-li el seu suport públicament.

Kiko envia un missatge de suport a la seva mare

Després del seu pas pel concurs de ‘Gran Hermano DÚO’, en el qual va arribar fins a la final, i passar tres mesos sense la seva estimada família,  Kiko Rivera ha volgut enviar un missatge d’ànims a la seva mare abans que iniciï l’aventura que ell ja va viure l’any 2011.

Kiko Rivera fent-li un petó a la seva mare a 'GH DÚO'
Kiko Rivera fent-li un petó a la seva mare a 'GH DÚO' | Instagram

 

A més de donar-li consells per la seva experiència a l’illa, el Dj ha publicat un vídeo a través de les ‘stories’ del seu perfil d’Instagram per animar a la seva mare: «Quines ganes tinc de què arribi dijous. Tota la sort del món. Aquí estem amb tu».

Més missatges d’ànims a Isabel Pantoja

A més, Kiko Rivera  ha acompanyat aquest vídeo amb un missatge escrit, en el qual mostra tot el seu suport i una imatge on apareix Isabel Pantoja amb la samarreta oficial de ‘Supervivientes’.

Una fotografia que ha acompanyat amb el següent escrit: «Tota la sort del món en aquesta nova aventura, ‘mamá’. Ho faràs de meravella! @isabel_pantoja-martin», i que han estat reforçades per amics i familiars de Kiko com la seva neboda Lucía Rivera o Carolina Sobe, que ha comentat: «Ara sí que sí...Isabel, està en la ‘palapa’!!! Si no es porten bé ella i Dakota... Hi haurà moguda».

Missatge als seus seguidors

Isabel Pantoja està a punt d'iniciar la seva aventura a 'Supervivientes'
Isabel Pantoja està a punt d'iniciar la seva aventura a 'Supervivientes' | MEDIASET

 

Per la seva banda, Isabel Pantoja també ha compartit, amb els seus seguidors, un vídeo a Instagram abans d’iniciar la seva gran aventura a l’illa per demanar el suport de la seva gent. D’aquesta manera, la ‘tonadillera’ ha confessat que afronta «una aventura que he desitjat des de fa molt de temps com és ‘Supervivientes’. Espero, la veritat, no defraudar-vos. Intentaré fer-ho el millor possible».

A més, advertia als seus seguidors: «Per a mi, tot és nou. Jo us demano de tot cor que em doneu suport, que penseu que és la primera vegada que faig una cosa diferent del que és la meva professió, que és cantar». A aquest vídeo, Isabel va adjuntar el següent text: «Moltes gràcies a tots pels vostres ànims i mostres d’afecte. Estaré en contacte amb vosaltres a través dels comptes oficials del programa. Us estimo».