Isabel Pantoja

Isabel Pantoja ha cobrat més de 100.000 euros per la seva exclusiva a '¡Hola!'

La cantant assegura que ha decidit participar a 'Supervivientes' perquè sempre ha fet el que ha volgut

L'experiència d'Isabel Pantoja a 'Supervivientes' és molt rentable. Ho és tant que, fins i tot, ha començat a donar-li bones xifres de diners abans de marxar a Hondures.  La cantant ha ingressat una bona quantitat de diners gràcies a l'exclusiva que va publicar la setmana passada la revista '¡Hola!' que, sens dubte, ha demostrat l'alta reputació que té la ja nova estrella de Telecinco.

Segons 'Jaleos', que pertany al diari 'El Español', la cantant hauria cobrat per l'entrevista en aquesta reconeguda revista una quantitat de més de 100.000 euros. A canvi, la Pantoja ha ofert dotze pàgines de confessions i imatges que han fet les delícies dels seus seguidors. Aquest cobrament se suma als aproximadament 80.000 setmanals que ingressarà la concursant gràcies a la seva participació en el programa de Mediaset.

El bon negoci de la Pantoja

Aquestes xifres demostren que la mare de Kiko Rivera no ha venut la seva imatge a canvi de res, sinó que ha sabut lligar i negociar bé la seva butxaca. A més a més, algunes informacions asseguren que la també mare de Chabelita hauria signat un contracte amb Mediaset, amb el qual, a banda de participar en el programa de supervivència, també passaria a formar part del jurat d'un talent show i d'un programa sobre ella. 

Però totes aquestes informacions no importen a una Pantoja que s'ha manifestat satisfeta amb la decisió de participar a 'Supervivientes', ja que «sempre he viscut la meva vida i sempre me l'he buscat, des dels tretze anys fins avui dia. Per què no he de fer el que jo vulgui?». 

No té por de tirar-se de l'helicòpter

Preguntada sobre com veu la seva participació en el programa, la Pantoja s'ha mostrat valenta i ha manifestat no sentir por de tirar-se de l'helicòpter. No obstant això, el que més trobarà a faltar seran les seves característiques ulleres de sol.

Cal recordar que la Pantoja és fumadora, però aquest hàbit tampoc li fa perdre les ganes de viatjar fins a Hondures, de fet, es presenta com una oportunitat per a deixar de fumar.  Finalment, la cantant anuncia que sap pescar i que l'experiència se la prendrà com unes vacances, tot i que amb gent diferent, ja que «si Déu i la Verge del Rocío volen, seguiré amb el meu, que és cantar».

Isabel Pantoja
Isabel Pantoja hauria signat un contracte amb Telecinco | INSTAGRAM