YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Isabel Pantoja, a punt per l’inici de 'Supervivientes'

La cantant està aprofitant aquests dies per tancar tots els assumptes pendents abans de començar l’aventura a l’illa

Isabel Pantoja ultima els detalls per marxar a l'illa de 'Supervivientes'
Isabel Pantoja ultima els detalls per marxar a l'illa de 'Supervivientes' | INSTAGRAM

Un dels temes d’actualitat més comentat pels diferents mitjans de la premsa del cor és sense dubtes, el fitxatge estrella d’Isabel Pantoja com a concursant de la pròxima edició de ‘Supervivientes’. Una edició que sembla que donarà inici un cop acabada la Setmana Santa.

I és per aquest motiu, que aquests dies, la cantant es troba ultimant tots els preparatius abans del seu imminent viatge a Honduras per l’estrena del concurs de supervivència de Telecinco.

Isabel ha passat uns dies a Madrid

Isabel Pantoja ha passat aquests últims dies a la capital d’Espanya. En primer lloc, la cantant va visitar la casa de Guadalix per donar ànims i desitjar sort per la final del concurs de ‘GH DÚO’ al seu fill Kiko Rivera, tot i que finalment va ser María Jesús Ruiz, qui va aconseguir la victòria.

A més, segons informa la revista ‘¡Hola!’, la ‘tonadillera’ també va aprofitar per visitar un centre estètic per millorar la seva imatge, on segons informen, a més de fer-se la manicura, també es va fer el 'microblading'.

Isabel Pantoja va anar a Madrid per donar suport al seu fill en la final de 'GH Dúo'
Isabel Pantoja va anar a Madrid per donar suport al seu fill en la final de 'GH Dúo' | INSTAGRAM

 

Diversos plans a la capital d’Espanya

La cantant també ha volgut trobar-se amb uns amics en una finca de Valdemorillo, i com no podia ser d’una altra manera, ha aprofitat la seva estada a la capital d’Espanya per visitar a la seva filla, Isa Pantoja, per comprovar com es troba després de l’operació de marcatge abdominal, a la qual s’ha sotmès.

Segur que en aquesta trobada, Isa Pantoja ha aprofitat per donar alguns consells a la seva mare sobre com afrontar la seva estada a l’illa, ja que ella ja va ser una de les concursants en la passada edició de ‘Supervivientes’.

Per últim, i com no podia ser d’una altra manera, durant el temps que ha passat a Madrid, Isabel Pantoja també ha hagut de sotmetre’s a les proves i reconeixements mèdics que han de passar tots els concursants per poder viatjar a Honduras.

Tornada a Jerez

Després d’aquests dies a Madrid, la cantant va tornar a Jerez de la Frontera, on aprofitarà per preparar tot l’equipatge que s’endurà a l’illa i també per acomiadar-se de la seva gent abans del seu viatge a Honduras.

Sobretot aprofitarà per passar aquests dies amb la seva mare, Anna, ja que és la persona que més li preocupava per qui es faria càrrec, però s’ha pogut saber que serà el seu germà Agustín, qui s’encarregarà de vetllar per la salut de la seva mare i procurarà que no trobi a faltar a la cantant. D’aquesta manera, Isabel Pantoja ho tindria tot a punt per començar la seva aventura en el concurs de Telecinco.


Comentaris

envia el comentari