Cristina Pujol confirma que ha trencat amb Kiko Matamoros

La noia, 23 anys més jove que el col·laborador de Telecinco, ha revelat la ruptura sentimental després de quatre mesos de relació

Cristina Pujol confessa que ha trencat amb Kiko Matamoros
Cristina Pujol confessa que ha trencat amb Kiko Matamoros | INSTAGRAM

Després de la ruptura sentimental entre Makoke i Kiko Matamoros, aquest últim va sorprendre a tothom amb una nova relació amb una dona desconeguda i que s'assembla molt a l'actriu Angelina Jolie. Aquesta relació va despertar molta expectació i interès les últimes setmanes, sobretot per la diferència d'edat entre ells, ja que Cristina Pujol és 23 anys més jove que Kiko.

Tot i que la parella va mostrar el seu amor en diverses entrevistes de televisió explicant la seva història, Cristina Pujol ha confirmat a través de les seves xarxes socials que han trencat la relació.

Cristina Pujol revela que ha trencat amb Kiko

Encara que ja fa uns dies que circulen els rumors d'una suposada ruptura sentimental entre Cristina Pujol  i Kiko Matamoros, ella mateixa s'ha encarregat de confirmar la notícia a través d'unes fotografies i comentaris que ha publicat en el seu Instagram.

Concretament, Cristina va respondre a un comentari d'un seguidor a una foto que havia compartit, que li deia: «Deixa a Matamoros», al qual ella no va dubtar en contestar-li de manera taxativa: «Ja l'he deixat. Aquesta setmana s'anirà veient».

Com no podia ser d'una altra manera, aquest missatge s'ha convertit en un gran tema d'actualitat en els programes del cor, que han intentat aconseguir més detalls sobre aquest fet. Però de moment, l'únic que es pot deduir d'aquesta ruptura és que la jove no ho està passant gaire malament, ja que ha compartit una foto on apareix ella mateixa i amb un missatge que demostra la seva satisfacció: «No hi ha mal que per bé no vingui».

Una relació convulsa

Cristina Pujol i Kiko Matamoros han tingut una relació molt complexa
Cristina Pujol i Kiko Matamoros han tingut una relació molt complexa | CEDIDA
 

El cert és que aquesta ruptura confirmaria que la parella no ha pogut superar els alts i baixos que des de bon principi va tenir la relació. Com per exemple, quan el fill d'ella va sortir en alguns programes de televisió explicant la mala relació que tenia amb la seva mare.

A més, Cristina Pujol i Makoke, ex de Kiko Matamoros, van tenir un fort enfrontament públicament perquè Makoke va assegurar que el seu ex l'havia confessat que no duraria gaire temps amb Cristina. Per aquest fet, Kiko i Makoke també van protagonitzar moments de molta tensió al plató de 'Sábado Deluxe'.

I per si no hi havia prou, fa pocs dies va sortir a la llum que la parella va tenir una forta discussió, que molts consideren el detonant de la separació, quan Cristina va veure en directe com Kiko flirtejava amb una altra dona.

No hi haurà boda

Evidentment que amb aquesta separació, s'han acabat tots els plans de futur de la parella. Entre ells, la boda que tenien programada pel pròxim 21 de juny, just un dia abans que la boda de Belén Esteban.

Caldrà esperar si la parella decideix concedir alguna entrevista per explicar els detalls d'aquesta ruptura, tot i que podria ser que Kiko Matamoros ho expliqués durant el programa de 'Supervivientes', ja que sembla que el seu nom està a la llista de possibles concursants de la nova edició del concurs de supervivència de Telecinco.


Comentaris

envia el comentari