Paz Padilla en 'Got Talent'

Paz Padilla demana que es retirin les concertines de les tanques de Ceuta i Melilla

El motiu va ser l'actuació a 'Got Talent' d'un ballarí que havia travessat la frontera per trobar un futur millor a Espanya

'Got Talent' és un dels programes que més agrada a l'audiència per la seva varietat de continguts i la seva capacitat de transmetre emocions. Alguns dels artistes que passen pel plató, aconsegueixen sorprendre els espectadors i els membres del jurat amb les seves propostes que sempre tenen un punt d'originalitat.

  • També pots llegir: El campió d’Espanya de força es lesiona en la seva actuació al programa de televisió ‘Got Talent’

Una experiència molt dura

Aquest va ser el cas del ballarí Didier, que va oferir una coreografia molt emotiva on recordava com va travessar la frontera per arribar fins a Espanya. L'artista de 22 anys va fugir del seu país, Camerun, per aconseguir una vida millor. En aquesta cerca vital, va decidir anar a Espanya però va haver de saltar la coneguda tanca de la frontera, que està dotada d'unes concertines que fereixen greument les persones que intenten travessar-la.

Tot i que actualment, Didier ha començat una nova vida a Còrdova i el seu pas per la frontera és només un malson del passat, va voler explicar al públic la seva experiència a través de la seva passió: la dansa. En aquest sentit, l'artista va confessar el següent. «Saltar la tanca no és de persones fortes, és només sort». I precisament aquesta sensació es va veure clarament representada a la seva actuació, on va voler expressar l'angoixa davant les temudes concertines.

Actuación de Didier en 'Got Talent'
L'actuació de Didier va remoure consciències | Telecinco  

La reacció de Paz Padilla

Quan va acabar la funció, el jurat i els espectadors es van mostrar visiblement emocionats amb el seu missatge. Tant va ser així, que Paz Padilla va aprofitar la seva intervenció per llençar un missatge contundent als polítics espanyols. «Si us plau que retirin les concertines de Ceuta i Melilla. Ja és molt dur no tenir res, només l'esperança de trobar un futur».

Però la humorista no va deixar aquí el tema, ja que va continuar dient aquestes paraules.«Aquestes barreres les posa l'ésser humà i l'única cosa que aconsegueix és que saltin i es destrossin perquè fan unes ferides terribles que no tenen com curar-se i s'infecten». Finalment, els espectadors van aplaudir el discurs de Padilla i el mateix Didier va acabar plorant de l'emoció en escoltar les seves paraules.