Elena Furiase

Elena Furiase confessa que vol tornar a ser mare

La filla de Lolita Flores ha celebrat els sis mesos del seu fill Noah i ha parlat de la seva vida professional

Elena Furiase, filla de Lolita Flores, està passant per un dels moments més feliços de la seva vida. L'arriba del seu fill Noah fa ja sis mesos, ha omplert de projectes, somriures i felicitat la seva vida. Tant que, fins i tot, no descarta donar-li un germà o germana al petit dels Flores.

Furiase va acudir fa pocs dies a la presentació del nou concert de la gira 'No estamos locos Tour 2019' de Ketama, i va ser allà on va respondre amb amabilitat a la premsa.

La filla de Lolita Flores vol augmentar la família

«Encara és aviat, però no ho descarto, però en uns anys ens agradaria tornar a buscar i, tant de bo, arribi tan de pressa com va arribar aquest»,  deia la filla de Lolita. D'aquesta manera, l'actriu va manifestar les ganes que té junt amb la seva parella d'augmentar la família.

Tot i que Furiase té la intenció d'esperar-se encara un temps, el cert és que aquest temps passa volant. I si no que li diguin a ella, que gairebé en un sospir, ha vist com el seu fill ja ha complert els seus sis mesos de vida. Per a celebrar-ho i mostrar a tots els seus seguidors la felicitat que aporta el petit a la casa, Furiase va fer una publicació al seu perfil d'Instagram per tal de felicitar Noah.

Tot i que no és la primera vegada que la filla de Lolita publica una fotografia amb el seu fill als braços, aquest sempre està d'esquena a la càmera i mai se li ha vist la cara. Amb aquesta decisió, els joves pares pretenen preservar la intimitat del nen fins que, almenys, sigui major d'edat. Sobre el Dia de la Mare, Furiase va explicar que el passaria amb el seu pare, el seu fill i la seva sogra, fet que denota que la filla de Lolita és una persona molt familiar.

Una intensa vida professional

En relació a la seva vida professional, la veritat és que Furiase també ho té tot de cara. Per una banda està preparant una línia de moda junt amb la seva estilista Ana Capel, de la qual, encara no poden donar més detalls.  No obstant això, fa unes setmanes Furiase ja va explicar que amb la seva roba volia que les dones se sentissin guapes i còmodes.

D'altra banda, Furiase està ara immersa en la gravació de 'Rosalinda', feina que li ocuparà la majoria de dies de les vacances de Setmana Santa. 

Elena Furiase
Elena Furiase també està passant per un bon moment professional | La Coctelera