Tamara Gorro

Tamara Gorro pateix un robatori a casa seva mentre ella es trobava a l'interior

La influencer va explicar el succeït fa uns dies a través del seu perfil d'Instagram

La influencer Tamara Gorro va viure fa uns dies un moment complicat i seriós.  Uns desconeguts van assaltar la seva casa i la del seu home, Ezequiel Garay, mentre ella i una treballadora de la casa es trobaven en el seu interior. 

Davant l'alarma que va causar el succés, va ser la mateixa Gorro la que va explicar a través del seu perfil d'Instagram el succeït.  Tal com explica 'La Coctelera', Gorro va dir que havia rebut moltes trucades de mitjans de comunicació, que s'estava filtrant informació al respecte i que, a més a més, no tota era certa. 

Gorro no va patir cap agressió per part dels lladres

Per aquest motiu, Gorro va decidir confirmar l'assalt i va desmentir que ella hagués patit qualsevol mena d'agressió durant el mateix. Més enllà d'aquesta confessió, Gorro va explicar que no podia donar més informació i que ara el cas estava en mans de la Guàrdia Civil. Precisament a la Guàrdia Civil va ser a qui la influencer va trucar per telèfon en assabentar-se que estaven assaltant la seva casa. Gorro i Garay viuen en la urbanització Torre de Conill de València i va ser als serveis de seguretat de la zona als quals també va alertar del succeït. 

Tamara Gorro i Ezequiel Garay
Tamara Gorro és parella del jugador de futbol Ezequiel Garay | CEDIDA

 

Sembla que Gorro i la treballadora de la casa van sentir com trencaven unes grans finestres que hi ha a l'immoble i va ser llavors quan van alertar a les forces i cossos de seguretat. L'assalt es va produir també en altres cases de futbolistes que viuen a la mateixa urbanització, com la del jugador del Villareal, Funes Mori. En ambdós casos, el robatori va tenir lloc quan els jugadors estaven disputant els seus partits amb els seus respectius equips, esperant així que a les cases no s'hi trobés ningú. Fet que no va ser així, ja que l'ensurt que es va emportar Gorro va ser considerable i, evidentment, una sorpresa pels suposats lladres, els quals, encara no s'han pogut detenir.

  • També et pot interessar: Tamara Gorro i Ezequiel Garay es tornen a casar a les Maldives

Altres robatoris en cases de futbolistes

Aquests robatoris en cases de futbolistes no han estat els únics en els darrers dies, ja que també van patir una situació semblant a la casa de Joaquín i William Carvalho, ambdós jugadors del Betis. En aquest cas, van assaltar les seves cases mentre es disputava el derbi d'aquest equip contra el Sevilla.

Finalment, cal destacar que a la casa de Gorro els presumptes autors del robatori no van aconseguir emportar-se diners, fet que sí que es va executar en un robatori en una altra casa, en aquest cas, els propietaris no eren futbolistes. Arran d'aquesta allau de robatoris, la urbanització ha incrementat la seguretat a la zona per tal d'evitar situacions semblants.

  • També et pot interessar: Tamara Gorro torna a publicar una foto completament nua