Isa Pantoja, activa a les xarxes socials després de la seva operació estètica

Isa Pantoja, recuperada després de la seva abdominoplàstia

La filla de la 'tonadillera' va sortir del centre de bellesa acompanyada de la seva parella Asraf

 

Isa Pantoja ha reaparegut públicament després d’haver-se realitzat una marcació abdominal el passat dimarts. Els mitjans de comunicació van romandre fora del centre de bellesa on van fotografiar a la filla de la 'tonadillera' sortint acompanyada de la seva parella Asraf.

Durant la gala final de 'GH DÚO' —on el seu germà va quedar finalista— es va trobar a faltar la presència d’Isa Pantoja. Ara sabem que la seva absència és degut al fet que encara era molt recent el seu pas pel quiròfan, i la jove s’estava recuperant de l’operació estètica.

Chabelita, molt activa a les xarxes socials

Chabelita s’ha sotmès a la mateixa operació estètica que Leticia Sabater va dur a terme va unes setmanes. Es tracta d’una intervenció que ajuda a lluir un ventre més musculat, coneguda com a 'marcació abdominal'.

Isa Pantoja ha estat una setmana en recuperació postoperatòria i fa poc l’hem pogut tornar a veure a través de les seves xarxes socials. Durant aquests dies ha estat fent repòs a casa, i en una fotografia compartida al seu perfil d’Instagram hem pogut descobrir el seu «kit de supervivència».

 

El «kit de superviviència» de Chabelita
El «kit de supervivència» de Chabelita | INSTAGRAM @ISAPANTOJAM

 

 

Amb el seu xicot Asraf Beno al seu costat, Chabelita està fent el repòs necessari que requereix una intervenció quirúrgica. A més a més, la germana de Kiko Rivera també va voler millorar el seu cabell amb unes extensions.

El centre de bellesa on va acudir Isa Pantoja és molt conegut per estar molt visitat per altres 'celebrities', com ara la seva exparella Omar Montes, qui va sol·licitar un massatge abans de la seva entrada a la nova edició de 'Supervivientes'  que tindrà començament d’aquí molt poc a 'Telecinco'.

Isabel Pantoja i Omar Montes, junts a 'Supervivientes'

Una de les concursants que més ens ha sorprès amb la seva participació en el 'reality' de supervivència,  Isabel Pantoja, haurà de conviure a l’illa d’Hondures amb l’exaprella de la seva filla, Omar Montes. La incertesa per saber què succeirà davant d’aquesta situació tan tensa és evident, però encara haurem d’esperar ver saber com actuaran els dos participants.

Omar Montes, exparella de Chabelita, participarà a 'Supervivientes'
Omar Montes, exparella de Chabelita, participarà a 'Supervivientes' | YOUTUBE

 

Tan inesperada va ser la notícia de la incorporació d’Isabel Pantoja al concurs, que fins i tot Chabelita va assabentar-se a través de les xarxes socials. Isa va afanyar-se a animar a la seva mare i la va felicitar amb un missatge de Twitter: «Orgullosa de tu, mare».

Dies després de la seva sortida del centre de bellesa,  Isa Pantoja va rebre la visita de la 'tonadillera' mentre encara s’estava recuperant, la qual cosa demostra la bona relació que mantenen mare i filla.